Pošlji povpraševanje

Prenosni računalnik HP za opravila v pisarni in doma

Prenosni računalnik danes najdemo v praktično vsakem domu. Ne glede na to, da običajno kupujemo stvari, ki so nove in jih pred nami ni uporabljal nihče, se pri določenih stvareh raje odločimo za nakup rabljene opreme, ki je nekoč že imela lastnika. Samo pomislimo na avtomobile, stanovanja, kolesa, celo pametne telefone in prenosne računalnike. Vse to danes kupujemo tudi rabljeno, s čemer izkoristimo številne prednosti. Čeprav mnogi hitro opustijo misel na nakup rabljenega prenosnika, se je potrebno zavedati, da so rabljene (obnovljene naprave) pravzaprav tako dobre, kot nove, le da so pred nami že imele svojega lastnika. Veliko je zanimanja za HP in Dell obnovljene prenosnike, pa tudi za naprave drugih priznanih proizvajalcev. Prodaja obnovljenih prenosnih računalnikov danes brez dvoma narašča, saj se vse več posameznikov zaveda prednosti nakupa. Dejstvo je, da za opravila, ki jih vsak dan opravljamo v pisarni, doma ali pa za potrebe svojih otrok, ne potrebujemo dragega novega prenosnega računalnika. Naša pričakovanja bo v celoti izpolnil ali celo presegel tudi obnovljen poceni prenosni računalnik HP ali Dell. V primerjavi z novim prenosnim računalnikom s podobnimi lastnostmi, lahko tako prihranimo od 250 € pa vse tja do 500 € in več, življenjska doba naprave pa bo 3-krat daljša kot pri napravah, ki bi jih sicer kupili v običajni računalniški trgovini.

poceni prenosni računalnikPrenosni računalnik Dell

Za prihranek pri nakupu izberite obnovljeno napravo

Beseda “prihranek” nas kar hitro pritegne k nakupu. V primeru nakupa obnovljenih prenosnih računalnikov to še kako velja, saj so naprave iz poslovne linije in čeprav so rabljene, so še vedno veliko boljše od novih, namenjenih prodaji. Uporabniki se velikokrat odločajo za HP, Dell, Lenovo in druge priznane proizvajalce. Naj poudarimo, da gre za naprave, ki so bile v uporabi zgolj krajši čas in sicer v velikih podjetjih v tuijini, ki redno posodabljajo in zamenjujejo računalniško opremo, zato so takšni prenosniki vrhunske kakovosti in priznanih blagovnih znamk, kot je HP. Vsa oprema, ki zapusti podjetje, je nato po posebnih postopkih testirana, pregledana in fizično očiščena, po potrebi pa so vsi poškodovani deli tudi zamenjani z novimi. Govorimo o opremi kakovosti A, drži pa, da se na slovenskem trgu najdejo tudi obnovljeni prenosni računalniki HP iz kakovostnih razredov B in C, ki se prodajajo kot kakovostni razred A, zato previdnost pri nakupu nikoli ni odveč. Te naprave nam namreč ne zagotavljajo tako zanesljivega nakupa, svojo odločitev pa bomo najverjetneje hitro obžalovali.

Katere so prednosti nakupa obnovljenega prenosnega računalnika?

Nekatere prednosti smo že omenili. Poleg vsega naštetega imajo obnovljeni prenosni računalniki HP tudi garancijo, ki je velikokrat enakovredna novim napravam, so preizkušeni, kar pomeni, da funkcionirajo na nivoju novih, so tudi cenovno ugodnejši in vsebujejo posodobljeno opremo. Z drugimi besedami - boljšo opremo dobimo za manj denarja. Skoraj vsi priznani proizvajalci računalnikov, kot so HP, Dell in Lenovo proizvajajo tako osnovne modele naprav, kot tudi tiste, namenjene poslovni rabi, do katerih kot običajni uporabnik nimamo dostopa - razen, če se odločimo za nakup obnovljenega prenosnega računalnika iz poslovne linije. Pri tem lahko izberemo izjemno kakovostni model z boljšo zmogljivostjo in večjo vzdržljivostjo. V kolikor vas pri tem skrbi zanesljivost nakupa, ne pozabite, da boste deležni 12-mesečne garancije, ki jo je z doplačilom mogoče podaljšati na 1-2 leti, odvisno od izbrane opreme. S prodajo obnovljenih prenosnih računalnikov HP in drugih se ukvarjamo tudi v podjetju BBT, kjer vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri. Pri nas nakup ni tvegan, saj uporabnikom zagotavljamo le naprave iz kakovostnega razreda A!