Kovinski regali za pregledno in urejeno skladiščenje po ugodni ceni


Poceni kovinski regali predstavljajo najboljšo rešitev za vašo klet, shrambo, garažo, delavnico, pa tudi za pisarno, saj omogočajo optimalno izrabo prostora ter pregledno in urejeno skladiščenje. Če je vsaka stvar na svojem mestu, jo bomo vedno zlahka našli. Zato vam v podjetju ZAK že več kot 20 let nudimo kar najbolj celostno ponudbo kovinske skladiščne opreme, namenjene vsem vrstam skladiščenja in arhiviranja dokumentacije. Iz kovine poleg regalov izdelujemo tudi predalnike in omare, varnostne omare in trezorje.

Regali iz kovine, npr. kovinski regali za fascikle, so cenovno ugodnejša izbira v primerjavi z lesenimi, pa tudi bolj so higienični in enostavnejši za vzdrževanje. Na površinah in težje dostopnih mestih lesenih regalov se velikokrat nabira umazanija, ki jo le s težavo odstranite. Pri kovinskih pa prah hitro in enostavno zbrišete s suho ali mokro krpo. Kovinski regali poleg tega, da je njihova cena ugodna, prinašajo še eno prednost: zlahka jih lahko prestavimo z enega mesta na drugo, v primeru da potrebujete arhiv pa je najbolje da se odločite za premične arhivske regale, s katerimi bo celoten arhiv pregleden. V primeru poškodb katerihkoli kovinskih regalov, je popravilo ali zamenjava posameznega dela enostavna, saj za njihovo postavitev ne potrebujemo vijakov.


kovinski regaliPremilni regali za rhive in pisarne


Poceni kovinski regali vrhunske kakovosti

Pravilno izbrana poslovna oprema bo vaši pisarni zagotovila urejenost in preglednost, obenem pa bo pripomogla k nižjim stroškom poslovanja. Ne samo, da se naši kovinski regali lahko pohvalijo z ugodno ceno, njihova izdelava je vrhunska in iz kakovostnih materialov. Poceni kovinski regali, npr. kovinski regali za fascikle, so skladni z direktivami in varnostnimi predpisi EU, prijazni do okolja ter na voljo po ugodni ceni. Primerni so za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, garaže, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije. Izbira ustreznih kovinskih regalov pa je odvisna predvsem od vrste, količine in obrata skladiščenega blaga, velikosti skladiščnega prostora ter poteka transportnih poti.

Vas zanima, kako poceni so kovinski regali? Obiščite nas.

Spletna trgovina kovinskega pohištva