Poceni kovinski regali za pregledno in urejeno skladiščenje - cena je res ugodna


Poceni kovinski regal predstavljajo najboljšo rešitev za vašo klet, shrambo, garažo, delavnico, pa tudi za pisarno, saj omogočajo optimalno izrabo prostora ter pregledno in urejeno skladiščenje. Če je vsaka stvar na svojem mestu, jo bomo vedno zlahka našli. Zato vam v podjetju ZAK že več kot 20 let nudimo kar najbolj celostno ponudbo kovinske skladiščne opreme, namenjene vsem vrstam skladiščenja in arhiviranja dokumentacije. Iz kovine poleg regalov izdelujemo tudi predalnike in omare, varnostne omare in trezorje.
Regali iz kovine, npr. kovinski regali za fascikle, so cenovno ugodnejša izbira v primerjavi z lesenimi, pa tudi bolj higienični in enostavnejši so za vzdrževanje. Na površinah in težje dostopnih mestih lesenih regalov se velikokrat nabira umazanija, ki jo le s težavo odstranite. Pri kovinskih pa prah hitro in enostavno zbrišete s suho ali mokro krpo. Poceni kovinski regali pa poleg tega, da je njihova cena ugodna, prinašajo še eno prednost: zlahka jih lahko prestavimo z enega mesta na drugo. V primeru, da se kovinski regal rahlo poškoduje, ga lahko enostavno popravimo.

kovinski regalikovinski regali


Poceni kovinski regali vrhunske kakovosti


Pravilno izbrana poslovna oprema bo vaši pisarni zagotovila urejenost in preglednost, obenem pa bo pripomogla k nižjim stroškom poslovanja. Ne samo, da se naši kovinski regali lahko pohvalijo z ugodno ceno, njihova izdelava je vrhunska in iz kakovostnih materialov. Poceni kovinski regali, npr. kovinski regali za fascikle, so skladni z direktivami in varnostnimi predpisi EU, prijazni do okolja ter na voljo po ugodni ceni. Primerni so za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, garaže, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije. Izbira ustreznih kovinskih regalov pa je odvisna predvsem od vrste, količine in obrata skladiščenega blaga, velikosti skladiščnega prostora ter poteka transportnih poti.

Vas zanima, kako poceni so kovinski regali? Cena vas bo zagotovo navdušila. Obiščite nas.

SKLADIŠČNI REGALI