Kovinske police predstavljajo najpreprostejšo rešitev skladiščenja in arhiviranja

Kovinske police za regaleKovinske police in regali, tako skladiščni kot pisarniški, predstavljajo pravo rešitev skladiščenja in arhiviranja za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije. Omogočajo vam preglednost in urejenost, povsem enostaven in smiseln način zlaganja, predvsem pa lažji dostop do shranjenega blaga. Če je vsaka stvar na svojem določenem mestu, jo bomo lahko vedno našli.
Zak d.o.o. se lahko pohvali s celovito ponudbo kovinske poslovne opreme. Na voljo so tako pisarniške kot skladiščne kovinske police, kovinski regali (med temi tudi premični za knjige, dokumentacijo in večje obremenitve), konzolni in paletni regali, skladiščni predalniki, delovne mize in omare (arhivske, garderobne, za orodje) ter varnostne omare in trezorji.
Kovinske police so na voljo v poljubnih širinah in globinah, lahko so pocinkane ali barvane. Standardni skladiščni izdelki v cinkani verziji so vedno na zalogi, tako da vam blago dobavimo v nekaj dneh po naročilu. Barvani arhivski regali so vsestransko uporabni. Lahko jih uporabite tudi za knjige, saj so videti zelo elegantni. Lepo in funkcionalno oblikovani sestavni deli omogočajo enostavno in hitro sestavo regala.

Kovinski skladiščni paletni regali - kovinske police za večje obremenitve

S pravilno izbiro skladiščnih regalov lahko zagotovimo urejenost in preglednost v skladišču. Najbolj razširjeni so paletni skladiščni regali, saj so primerni tako za potrebe manjših skladišč kot za potrebe velikih distribucijskih centrov. V praksi so najpogosteje uporabljeni klasični paletni regali, saj so primerni za skladiščenje raznovrstnega blaga in omogočajo neposreden dostop do palet ter visoko stopnjo prilagodljivosti glede na velikost, obliko in težo palet.
Kovinski paletni regali zaradi svoje montažne izvedbe omogočajo svobodno sestavo končnih in centralnih regalnih enot. Okvir sestavljajo jekleni stebri T prereza z režami na razdalji 50/75mm. Debelina okvirja se izbira glede na zahtevano nosilnost. Stebri so med seboj povezani s prečnimi in diagonalnimi palicami, ki so na vertikalni stranici pritrjene z jeklenimi vijaki. Kovinske police nosijo vezni nosilci, ki so izdelani iz perofiliranega jekla po standardu za nosilne konstrukcije. Ti so različnih profilov in so na koncih pritrjeni z jeklenimi spojkami. Kovinske police sestavlja serija manjših vložkov različnih širin in debelin. Na volje je tudi dodatna oprema, kot so razdelilci, nosilci za različne posode, zaščita pred udarci, zaščitne mreže, nosilci za palete in preglednice s kazalniki maksimalne nosilnosti.

Vabljeni!


Zak d.o.o. | Popolna skladiščna oprema za urejeno in pregledno skladiščenje in arhiviranje - povezave do naše spletne strani: