Delavske usnjene in bombažne rokavice

 

Delavske rokavice pomemben del zaščitne opreme, saj so roke poleg glave najbolj izpostavljen del telesa, zato so tudi najbolj podvržene poškodbam. Delovne rokavice lahko pomenijo zaščito pred poškodbami ali pa le pred umazanijo oziroma nenevarnimi snovmi, za katere pač želimo, da ne pridejo v stik s kožo. Usnjene rokavice imajo spet svoj namen, enako velja za bombažne rokavice in rokavice iz lateksa. Posebno prilagojene so tudi rokavice za fina dela, ki omogočajo natančnejši prijem. Podjetje Trgos vam poleg druge zaščitne opreme za celo telo nudi tudi delavske rokavice, s katerimi si boste zaščitili roke med delom ali hišnimi opravili.

 


Usnjene delavske rokaviceUsnjene rokavice

Zaščitne usnjene rokavice so namenjene mehanski zaščiti rok pred poškodbami n umazanijo, lahko pa se odločite tudi za posebne usnjene rokavice za varjenje. V naši ponudbi je pestra paleta modelov oziroma različic, ki so namenjene različnemu delu. Delavske rokavice so izdelane iz različnih vrst usnja – ovčjega, finega govejega ali svinjskega usnja, cepljenega govejega ali svinjskega usnja, goveje tapetniške nape … Medtem ko bombažne rokavice nudijo manj mehanske zaščite, pa so delavske rokavice iz usnja mnogo bolj odporne prosi različnim poškodbam. Pri izbiri pazite, da se boste odločili za rokavice, ki bodo čim bolj primerne za delo, ki ga nameravate z njimi opravljati (na primer rokavice za fina dela), ter na to, da boste izbrali ustrezno velikost.

 

 

Delavske bombažne rokavice

Usnjene rokavice so primerne za določeno vrsto opravil, zadruga dela pa so bistveno primernejše bombažne rokavice. Namenjene so za zaščito pred minimalnimi riziki ali pa obratno – za zaščito predmeta, s katerim rokujemo. Delavske rokavice si izberite glede na namen. Tudi zaščitne usnjene rokavice so lahko koristne za vrsti opravil, od dela v delavnici so vrtnarjenja. Bombaž pa je primernejši za delo na primer v elektronski industriji, laboratoriju, prehrambni industriji, zdavstvu, farmaciji ali za rokovanje z občutljivimi predmeti.

 


Trgos, d.o.o. | Delavske usnjene in bombažne rokavice

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Za Žago 5
4260 Bled
Delovni čas
pon - pet: 8h do 19h, sob: 8h do 12h
Spletna stran
E-pošta
(04) 531 72 10
(04) 531 72 14
(04) 531 72 15
Seznam fraz
Delavske rokavice, usnjene rokavice, bombažne rokavice
ZEMLJEVID