Delovna obleka za udobje, varnost in dobro funkcijo

Delovna obleka naj bo res kakovostna, saj ljudje v njej preživljamo velik del svojega časa. Tisti bolj izpostavljeni delavci, naj imajo tudi dobro zaščito dihal in zaščito sluha. Dobra delovna obleka, del katere je tudi osebna zaščita - kot na primer zaščita oči ali zaščita glave - naj bo v skladu z varnostnimi standardi, a hkrati funkcionalna in udobna. To pomeni, da delovna obleka delavca ne sme ovirati pri delu. V našem podjetju vam nudimo raznovrstno delovno zaščitno opremo. Pomembni področji, ki jih pokrivamo, sta tudi gozdarska zaščitna oprema in zaščitna oprema za varilce.

Delovna obleka in zaščitaZaščita dihal in zaščita sluha sta neprecenljivi za zdravje

Delavci se pri svojem delu občasno ali pa stalno srečujejo z deli, ki ogrožajo zdravje. Še posebej občutljiva so naša čutila, zato sta zaščita dihal in zaščita sluha še posebej pomembna dodatka delovne obleke. Zaščita dihal je potrebna, ko denimo delamo s hlapljivimi kemikalijami, ko brusimo ali ko delamo s produkti, ki vsebujejo azbest. Poleg hlapov, ki lahko poškodujejo dihala, mora zaščita dihal torej ustaviti drobne delce, ki bi lahko vdrli v naša dihala jih mehansko poškodovali in v dihalih nenazadnje lahko tudi trajno ostali. Zaščita sluha pa je potrebna, ko delamo v hrupnem okolju ali če rokujemo z orodjem ali strojem, ki sprošča močan hrup. Zaščita sluha mora tako biti obvezen del gozdarske zaščitne opreme.

Delovne obleke naj ne bi izbirali glede na njeno ceno

Delovna zaščitna oprema je tako pomemben element obvarovanja zdravja posameznika na delovnem mestu, da naj bi res v prvi vrsti upoštevali njeno kvaliteto in splošno primernost za varovanje zdravja in nenazadnje tudi dobro počutje. Delavec se v zaščitnih delovnih oblačilih enostavno povedano mora dobro počutiti, saj človek, ki dela v neudobnih oblačilih, lažje naredi napako, ki ga lahko stane tudi poškodbe. Ker se tega zavedamo, se naše podjetje močno trudi, da svojim strankam ponudi najvišjo kvaliteto delovne obleke za najugodnejšo ceno.

Trgos | Delovna obleka naj bo najboljša in ne najcenejša - povezave do naše spletne strani: