Nega obraza - nega kože na obrazu zelo pomembna


Redna in pravilna nega obraza je nujna, če želimo, da bi bila naša koža na obrazu videti mladostna in sveža. Koža na obrazu je izpostavljena številnim obremenitvam, ki lahko kožo precej poškodujejo. Naša koža ima sicer neverjetno sposobnost, da se lahko obnavlja sama, a ob vseh teh obremenitvah se naša koža obnavlja počasneje in slabše. Ker obnova kože navadno traja 28 dni, priporočamo, da se negi obraza posvetite enkrat mesečno. Osnovna nega obraza vključuje redno čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic, t.i. piling za obraz, ročno masažo obraza ter nanos negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, ki skrbijo za naraven in zdrav videz kože. Čistilna nega je še posebej primerna za kožo, ki jo pestijo akne, ogrci ali povečano delovanje žlez lojnic. Redno nego kože naj dopolnjujejo uravnotežena prehrana, vlaženje in zaščita pred soncem in vetrom. Pomembno je tudi, da uporabljamo izdelke, ki so namenjeni določenemu tipu kože. Nega kože (telesa, obraza) je lahko odvisna tudi od vašega načina življenja. Svetujemo vam, da se izogibate stresu in si privoščite dovolj spanja, predvsem pa se nikar ne lotevajte hitrih, nepremišljenih diet.

OGLEJTE SI CENIK NEGE


Edinstvena nega obraza v Sense Welness Clubu

V Sense Welness Clubu so vam na voljo edinstveni negovalni tretmaji. CARITA predstavlja alternativo estetski kirurgiji. Gre namreč za nego obraza z visokotehnološko lepotno napravo. PRIORI je prva popolnoma naravna medicinska kozmetika, ki temelji na najmočnejšem naravnem viru antioksidantov - ekstraktu kavnih jagod CoffeeBerry®. Medicinska kozmetika z naprednimi AHA kislinami bo vaši koži povrnila osnovno zdravje. PELLEVE je nežna, varna in učinkovita, klinično preizkušena metoda za pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja brez stranskih učinkov, ki poteka z radiofrekvenčno tehnologijo. V Sense Welness Clubu izvajamo tudi Endosphères® terapijo, ki predstavlja revolucionarni korak naprej v estetski in rehabilitacijski medicini. Endosphères® terapija na varen in neinvaziven način zgladi mišično tkivo, sprosti napete mišice in vezivno tkivo ter izboljša elastičnost le teh. Zelo ugodno deluje na limfno drenažo, izboljša krvni obtok in povečuje celični metabolizem.

Nega telesa


SENSE SPA pedikura in nega nohtov na nogah

Danes so naša stopala skoraj ves dan v stiku s trdimi tlemi, dodatno pa jih obremenjujejo dolgotrajno sedenje, prekomerna telesna teža in nepravilna obutev. Pretesna obutev lahko povzroči nastanek bolečih tvorb, kot so kurja očesa in otiščanci. Na petah in blazinicah prstov pa se pojavi suha, razpokana, groba in trda koža. Poleg tega čevlji in nogavice preprečujejo naravno odvajanje vlage in onemogočajo zračenje preznojenih nog, kar povzroča razvoj glivic. Te pa spreminjajo strukturo nohta, ki se sčasoma začne debeliti, drobiti in lahko povzroči različne deformacije, kot je vraščanje, neprijeten vonj in zadebelitev nohta. Če se torej želimo izogniti resnim zdravstvenim zapletom, je redna nega nog in nohtov na nogah nujna. Klasična pedikura bo poskrbela za osnovno nego nog, stopal in nohtov na nogah, za zdravljenje zgoraj naštetih tegob pa bo še bolj primerna medicinska oz. profesionalna pedikura. Nega stopal in nohtov je ravno tako pomembna kot nega obraza ali nega rok. Če nas bolijo stopala, nas boli vse. Zato nikar ne odlašajte in privoščite svojim stopalom nego, ki si jo zaslužijo.

NUDIMO TUDI MASAŽE


Klasična in medicinska nega nog

Medicinska profesionalna pedikura vključuje odstranjevanje trde kože, kurjih očes in otiščancev, sanacijo glivičnega nohta, korekcijo vraščenih nohtov s posebnimi vzmetnimi sponkami in korekcijo deformiranih prstov na nogah. Klasična pedikura pa je kozmetični postopek, s katerim poskrbimo za lepa, urejena in zdrava stopala, vaš korak pa bo po njej lažji in neboleč. Klasična pedikura se najprej posveti negi stopal - z namakanjem nog v negovalni kopeli kožo in nohte pripravimo na kasnejšo obdelavo. Za zdrava stopala in dobro počutje poskrbi tudi masaža stopal in nanos hranljive negovalne kreme po končani pedikuri. Ker so vlažna stopala pravi raj za nastanek mikroorganizmov oziroma glivic, je nujno, da jih pred urejanjem nohtov dobro osušimo. Nega nohtov vključuje krajšanje in oblikovanje nohtov ter odstranitev obnohtne kožice. S poliranjem nohta dosežemo bolj gladek, matiran, če je treba tudi stanjšan noht. Poliranje pa poskrbi za razpoke ali neestetska mesta na nohtih. Na koncu vam nohte po želji tudi nalakiramo. Na izbiro je paleta najrazličnejših odtenkov barvnih lakov OPI, ki so priljubljeni in znani po svoji obstojnosti ter zaščiti in negi nohtov.

Nega nog