Anticelulitna masaža je odgovor na vprašanje kako se znebiti celulita

Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže za odpravo trdovratnega celulita, pri čemer pa ne gre za novost, saj jo izvajamo že vrsto let in je precej podobna klasični švedski masaži, le da se od nje razlikuje po tehnikah in intenzivnosti masiranja. Če ste se tudi vi lotili projekta: Adijo celulit, potem morate vsekakor spoznati prednosti anticelulitne masaže, ki je najboljši odgovor na vprašanje kako se znebiti celulita. Za začetek je dobro vedeti, kaj sploh je celulit. Je dokaj pogost pojav, s katerim se vsaj enkrat v življenju sreča vsaka ženska. Prepoznamo ga po tipičnem videzu pomarančne kože, saj vidno spremeni vezivno tkivo. V začetnih fazah običajno niti ni opazen, veliko pa lahko proti njemu storimo s preventivo in redno nego. Bolj trdovraten kot postane, težje se ga znebimo – zato se je nege najbolje lotiti čimprej. V prvi fazi je neopazen, medtem ko je v drugi fazi opazen ko stojimo, v tretji pa je že zelo trdovraten. Ne glede na fazo je anticelulitna masaža izredno učinkovita in zelo koristna, saj si lahko z njo pomagamo oblikovati postavo v skladu z lastnimi željami. Anticelulitna masaža je osredotočena na problematične dele telesa (običajno so to zadnjica in noge), zato ne obravnava celotnega telesa, kot npr. klasična švedska masaža. Za še boljši učinek se tekom anticelulitne masaže uporablja masažno olje, ki vsebuje pravo kombinacijo naravnih snovi, ki pripomorejo k odpravi trdovratnega celulita.

Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže za odpravo trdovratnega celulita.Anticelulitna masaža za preoblikovanje telesa pospešuje krvni obtok in pretok limfe, razgrajuje maščobne blazinice...

Katere so prednosti izvajanja anticelulitne masaže?

Anticelulitna masaža za preoblikovanje telesa pospešuje krvni obtok in pretok limfe, razgrajuje maščobne blazinice, odstranjuje odpadne snovi, učvrsti telo, povečuje celični metabolizem in hkrati sprošča nastale vozle. Gre za popolnoma neinvaziven tretma, pri katerem so prvi učinki vidni že zgolj po nekaj terapijah. Se še vedno sprašujete, kako se znebiti celulita? Anticelulitna masaža ima podoben učinek, kot ga ima telesna aktivnost, ki je izrednega pomena za nadzor nad pomarančasto kožo. Še posebej koristna je kombinacija obojega – torej redne telesne aktivnosti in anticelulitne masaže. Svetujemo vam, da v času terapij zaužijete večje količine tekočin, se redno gibate, posegate po zdravi in uravnoteženi prehrani ter ne stradate, saj boste tako hitreje dosegli želene rezultate pri preoblikovanju telesa.

Kaj pa lahko storimo sami?

Ključnega pomena je preventiva, za katero lahko poskrbimo z zdravim življenjskim slogom, s katerim preprečimo razvoj celulita. Kadar se le-ta že pojavi, je pomembno, da čimprej posežemo po anticelulitni masaži. Trdovratnejši celulit ne predstavlja zgolj estetske težave, temveč tudi težave z zdravjem, saj preoblikuje strukturo kože in podkožja, poslabša krvni in limfni pretok ter tudi dotok kisika. Za odstranjevanje celulita je pomembna zdrava prehrana, ki vključuje majhen vnos maščob in ogljikovih hidratov, ter predvsem velike količine vode in redna telesna aktivnost. K nastajanju celulita so še posebej nagnjene ženske (čeprav se z njim srečujejo tudi moški) in posamezniki s pretežno sedečim življenjskim slogom, še posebej v kombinaciji z neuravnoteženo prehrano. Ne sprašujte se več, kako se znebiti celulita. Obiščite nas v salonu Sense Wellness v Ljubljani, kjer vam nudimo najboljšo anticelulitno masažo, s pomočjo katere boste hitro dosegli želene rezultate. Priporočamo vam, da si rezervirate želeni termin vsaj nekaj dni prej po telefonu. Vse storitve, ki vam jih nudimo, si lahko ogledate na naši spletni strani, v primeru dodatnih vprašanj pa bomo za vas z veseljem poiskali vse potrebne informacije.