Tajska masaža - akcija, ki je nikakor ne smete zamuditi


Tajska masaža in akcija
so tiste tri besede, na katere ste čakali. Zdaj si lahko končno privoščite razvajanje in sprostitev, ki si ju zaslužite, ne da bi morali za to odšteti ogromno denarja. V Sense Clubu pa vam ponujamo tudi razvajanje v dvoje - poceni, obenem pa nepozabna izkušnja!


Profesionalna tajska masaža - akcija prinaša izjemno ugodne cene


Profesionalna tajska masaža z olji, ki je obenem tudi poceni? Razvajanje v dvoje in naša ponudba za posameznike sta najboljši dokaz, da je kombinacija zares možna. Kljub izjemno kakovostni ponudbi so naše cene zelo ugodne, kar seveda velja tudi za tajsko masažo. Akcije, ki jih pogosto pripravljamo, pa poskrbijo za še večjo dostopnost naših storitev. Osnovna tajska masaža hrbta? Morda raje izjemno blagodejna tajska aroma masaža? Izbira je vaša, mi pa vam lahko zagotovimo, da naših prostorov v nobenem primeru ne boste zapuščali razočarani. Vsi naši zaposleni imajo namreč obilico znanja in bogate izkušnje s tajsko masažo. Akcije lahko spremljate na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi redni cenik.

tajska masaža hrbtatajska masaža akcija


Masaža je lahko tudi prekrasno darilo za vaše bližnje


Tajska masaža v akciji pa je tudi idealna priložnost, da presenetite ljubljeno osebo in ji/mu podarite bon za razvajanje v dvoje. Bon je veljaven kar 6 mesecev, zato bosta imela zagotovo dovolj časa, da ga izkoristita. Tudi za VIP savno in jacuzzi so vam pri nas na voljo ugodni darilni boni. Razvajanje v dvoje oziroma naši darilni boni so lahko tudi izvirno darilo za prijatelja, ki v kratkem praznujeta obletnico.

SAVNA