Dekliščina in priprave na poroko - ideje za dekliščino, poročno ličenje in razvajanje

Poročno ličenje v SensuČeprav se je dekliščina uveljavila že v 19. stoletju, se je v našem okolju razcvetela šele poslednjih 20 let. Dekliščina danes predstavlja druženje bodoče neveste s prijateljicami tik pred vstopom v zakonski jarem in simbolični odpovedi svobode. Medtem ko velja splošno prepričanje, da se ta večer nori in proslavlja še zadnji večer svobode, to v večini primerov drži le za moške. Ideje za dekliščino so vselej drugačne, saj ženske pestijo številne priprave na poroko, organizacija samega dogodka in seveda obleka, poročno ličenje in še mnogo drugih skrbi. Prav zato se mnogokatera dekliščina odvija v umirjenem okolju, kjer dekleta lahko sproščeno poklepetajo in se zabavajo z bodočo nevesto.

CENIK ZA STORITVE NA DEKLIŠČINI

Nimate ideje za dekliščino?

Ponavadi prevzame organizacijo in izbiranje ideje za dekliščino ena od nevestinih najboljših prijateljic, saj jo le-ta tudi najbolje pozna. Kljub letom prijateljstva in skupnih izkušenj pa se pogosto zgodi, da ostane brez ideje za dekliščino. V tem primeru se lahko dogovori z vsemi udeleženkami in izmenja ideje za dekliščino, zagotovo pa je priporočljiv tudi pogovor s samo nevesto. Dekliščina je konec koncev njen večer, zato glejte, da boste ravnali v skladu z njenimi željami; pa če je to divja noč v diskoteki ali razvajanje v spa centru, potem ko so vse naporne priprave na poroko končane.

Sproščene priprave na poroko

Wellness centri so postali zelo priljubljeno mesto za priprave na poroko in dekliščino, saj nudijo vse na enem mestu. Kraj, kjer je možno razvajanje za sprostitev telesa in uma, je postal odlično prizorišče za dekliščine. Nevesta in njene prijateljice tako lahko uživajo v dolgih masažah telesa in obraza, obvezni pedikuri in manikuri, savni in jacuzziju ter ob srkanju hladnega šampanjca podoživljajo stare spomine. Takšna dekliščina deluje blagodejno na dušo in telo ter pripravi dekleta na nove življenjske izzive.

Dekliščino v spa centru lahko organizira nevesta sama, lahko pa jo kot darilo oz. darilni bon podarijo udeleženke dekliščine.

Savnanje na dekliščini

Razvajanje in poročno ličenje

Razvajanje na dekliščini v wellness centrih ima veliko prednosti. Z lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji ne boste le lenarile, temveč boste lahko opravile tudi del priprav na poroko. Skupaj s prijateljicami se nevesta lahko odloči za pripravo na poročni dan, ki zajema manikuro, pedikuro, depilacijo in piling telesa, nego obraza ter oblikovanje obrvi. Priporočljivo je tudi poskusno poročno ličenje in odločanje med različnimi oblikami make-upa. Zmagovalni make up pa vam lahko profesionalna vizažistka Sense Wellness Club-a ponovno nanese na poročni dan. Tako se izognete morebitni katastrofi z ličili in opravite poročno ličenje še pred samo poroko.