Razvajanje za dva je nujno za vsak uspešen par

Razvajanje v dvoje je doživetje, ki bi si ga moral vsaj nekajkrat letno privoščiti vsak par, saj izjemno pozitivno vpliva na posameznikovo počutje, ob enem pa pripomore k odkrivanju novih dimenzij v odnosu. Vsak uspešen in srečen par bo namreč potrdil, da so takšna zbližanja vsaj občasno nujna. Enako pa velja tudi za sprostitev, ki preprečuje izgorelost zaradi napornega življenjskega ritma in stresa. Takšen tretma nudi idealen način kako poskrbeti za oboje.

Zaradi natrpanega in napornega vsakodnevnega ritma si pogosto ne utegnemo vzeti časa zase in svoje bližnje. Tako pari pogosto zapadejo v primež vsakodnevne rutine in zaradi različnih obveznosti popolnoma pozabijo na čas za romantiko in posvečanje drug drugemu.

Kam na razvajanje za dva v Ljubljani?

Sense Wellness Club vas vabi v svoje prostore, ki se nahajajo v sklopu Grand hotela Union (Miklošičeva 3, Ljubljana). Poskrbeli bodo, da bo čas, ki ga imate na voljo, resnično dobro izkoriščen. Pakete lahko prilagodijo vašim željam. Na voljo imajo razvajanje v dvoje z masažo, če pa si želite preizkusiti njihovo luksuzno ponudbo, nudijo tako imenovani VIP wellness paket, ki vsebuje zakup privatne uporabe infrardeče savne in masažne kopeli, odličen tajski čaj, ki vas bo prevzel s svojim prefinjenim okusom, in posebno presenečenje, nad katerim bodo navdušeni zlasti sladokusci.

Enodnevno razvajanje v dvoje

Enodnevno razvajanje za dva

Gre za, v zadnjem času precej razširjeno ponudbo, ki pa se seveda lahko močno razlikuje po kakovosti storitev, ki jih takšni paketi nudijo. Takšno intimno razvajanje za dva v wellness Clubu Sense, bo gotovo čas, ki si ga boste zapomnili, saj omogoča sproščene ure preživete v družbi ljubljene osebe in popolno sprostitev.

Enodnevno razvajanje za dva pa je lahko tudi čudovito darilo za ljubljeno osebo. V Sense Clubu so na voljo darilni boni, ki so lahko idealni za darilo ob Valentinovem, obletnicah, rojstnih dnevih ipd, saj gotovo ne bodo obležali nekje v predalu, ljubljeni osebi pa boste z njimi dokazali svojo predanost in željo po preživljanju skupnega časa.