Refleksna masaža stopal v Ljubljani uravnava telesno in duševno ravnovesje

Refleksna masaža stopal je masažna tehnika, ki deluje na energetskem nivoju in preko masiranja po točno določenih točkah na stopalu sprošča energetske blokade v celotnem telesu. Masaža stopal tako vpliva na avtonomni živčni sistem in povzroča globoko sprostitev telesa, trden spanec, zviša naravno odpornost organizma in uravnava čustveno ravnovesje.

TAJSKE IN FILIPINSKE MASAŽE

Masaža stopalMasaža v Ljubljani za posameznike in za pare

Refleksna masaža stopal in dlani se lahko izvaja za posameznike, lahko pa se na masažni tretma prijavite tudi v paru in uživate v skupnem sproščanju. V masažnem studiu Sense wellnes klub za vas poskrbimo tudi z drugimi masažami. Na voljo vam je tajska masaža telesa v Ljubljani, ki deluje sprostitveno, protibolečinsko, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje. Tradicionalna tajska masaža v Ljubljani je pravzaprav naša temeljna terapevtska masaža, ki jo izvajamo tudi z eteričnimi olji ali s toplimi zelišči. Lahko se odločite tudi za katerega od lebdečih tretmajev na vodni postelji, med katerimi so Soft Pack:

  • Relax in fit,
  • Detox,
  • Sweeping obloge,
  • Detox z algami in
  • Marmeladni peeling telesa.


Naj refleksna masaža stopal v Ljubljani govori sama zase

Če pa vam je ljubša refleksna masaža stopal in dlani, je tudi to odlična masaža za izboljšanje funkcij telesnih organov. Moramo se zavedati, da stresen življenjski slog zelo vpliva na naše splošno počutje. Zato moramo včasih nekaj storiti zase in se prepustiti prostitvi in zdravljenju izkušenih maserjev in terapevtov. Naj vas v sprostitev popelje masaža stopal ali masaža telesa v Ljubljani, na voljo pa so vam tudi druge naše storitve, med katerimi so savne, anticelulitni tretmaji, kozmetične storitve in še več. Pustite si biti zadovoljni in si izberite naše tretmaje in masaže po ugodnih cenah. Ne bo vam žal.

Masaže v Ljubljani

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO PREOSTALIH MASAŽ