Sprostitvena masaža - terapija, ki jo telo potrebuje, a mu jo premalokrat privoščite

Sprostitvena masaža je namenjena vsem, ki čutite posledice stresnega vsakdanjika in hitrega tempa življenja, ki rušita naše notranje ravnovesje. Ob vsakodnevni naglici nam pogosto zmanjka časa zase in svoje bližnje. Na telesu pa kmalu začutimo posledice, ki se odražajo v bolečinah in zdravstvenih težavah in tesnobnem počutju. Ne čakajte tako dolgo. Čas, ki ga boste namenili sprostilni masaži je investicija v vaše dobro počutje in produktivnost. Naš salon tajske masaže Sense najdete v mestu Ljubljana. Po sprostitveni masaži celega telesa se boste počutili bolj vitalni in prerojeni. Zagotavljamo vam, da boste iz našega salona odšli polni nove energije.

Sprostitvena masaža telesa: privoščite si božansko razvajanje

Vsakodnevne napore boste lažje premagali, če se boste odločili za katero od oblik tajske masaže. V mestu smo ljudje nenehno podvrženi različnim negativnim in stresnim situacijam, ki nas vede ali nevede bremenijo. Temu se težko izognemo, a trenutki, ki jih namenimo sebi in zase, lahko občutno izboljšajo vaše počutje in omilijo posledice stresa. Ponujamo vam različne oblike masaž, ki pomirjajo ter sproščajo telo in duha.

sprostilna masaža v mestusprostitvena masaža telesa

Sprostitvena masaža telesa vzpostavi psiho-fizično ravnovesje

Čisti užitek vam nudi sprostilna masaža celega telesa. V Ljubljani na Dunajski cesti v prijetnem ambientu poskrbimo, da se bodo vaše misli in dihanje umirili. Tajski maserji bodo pri masaži začutili blokade energetskih tokov in jih odpravili, posledično se boste znebili napetosti in doživeli popolno udobje. Pomirjevalni gibi, ki spodbujajo pretok energije v telesu bodo sprostili napete mišice in odpravili mišične vozle, ki nastanejo zaradi nepravilne drže in sedenja. Sprostitvena masaža stimulira in aktivira energijske kanale v telesu, zato deluje poživljajoče, lajša bolečine ter pospešuje obnovo telesa. Pri nekaterih oblikah sprostitvenih masažah uporabljamo aromatična olja ali kreme, ki vašo kožo tudi bogato negujejo, ji vrnejo prožnost ter voljnost. Izberite si sprostitveno masažo po vaši želji.

FILIPINSKE MASAŽE