Blagodejni učinki masaže na telo in duha


Blagodejnih učinov masaže se danes zaveda vse več ljudi. Masaža je naravna in učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Redna masaža pripomore, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši. Masaža spodbuja pretok krvi in limfe in s tem posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje tudi na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Blagodejno pa masaža vpliva tudi na človekov imunski sistem.


Salon masaže Sense Ljubljana vam v okviru storitev za nego telesa nudi tudi različne vrste masaž. Vsaka izmed njih je na svoj specifičen način prilagojena sproščanju problematičnih točk. Med tajskimi masažami oz. thai masažami boste našli tako tradicionalno tasjko masažo kot tajsko masažo z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči in z maslom (kakavovo, kokosovo in mangovo maslo). Kraljevska tajska masaža je posebna vrsta masaže, ki združuje prvine tradicionalne tajske masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji.

CENIK MASAŽ SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ

tajska masaža ljubljanathai masaža ljubljana


Različne thai masaže v Sense Ljubljana


Za tradicionalno tajsko masažo so značilne različne terapevtske tehnike in raztezne vaje ter pritiski na energijske točke po telesu, ki znova vzpostavijo neoviran pretok energije skozi telo. Deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje.


Poleg tradicionalne thai masaže se v Sense Ljubljana izvajaja tudi bolj sprostitvena tajska masaža z aromatičnimi olji. Še posebej je primerna za tiste, ki tajsko masažo občutijo prvič. Thai masaže z olji se v Sense spa centru Ljubljana izvajajo z različnimi aromatičnimi olji po vašem izboru. Naravna eterična olja kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.


Poleg tajskih tudi druge vrste masaže


Thai masaže pa niso edine masaže, ki jih nudi salon masaže Sense Ljubljana. Odločite se lahko tudi za masaže, kot so orientalska refleksna masaža stopal, filipinska hilot masaža ter masaža za nosečnice. Ne glede na to, za katero se boste odločili, zagotavljamo vam, da vas bo cena masaže navdušila.