Razvajanje v dvoje v wellness salonu - na voljo tudi darilni boni

Razvajanje v dvoje v Ljubljani v wellness salonu je nekaj, kar si zaslužita. Se še spomnita, kdaj sta si nazadnje privoščila sproščujoče razvajanje v dvoje? Wellness salon predstavlja idealen kraj za kratek »pobeg«. Podarita si najboljše možno darilo - razvajanje v dvoje v wellness salonu, ki vaju bo sprostilo in zbližalo! Na voljo so tudi darilni boni za storitve, tudi tajsko masažo z oljem.

V NAŠI PONUDBI TUDI TAJSKA MASAŽA


Nepozabno razvajanje v dvoje - wellness salon Sense vabi

Imata občutek, da nimata časa za razvajanje v dvoje? Wellness salon Sense se nahaja praktično sredi mesta, zato ne potrebujeta veliko časa, če se odločita za razvajanje v dvoje v wellness salonu. Naš wellness salon lahko obiščeta skorajda mimogrede, brez dolgotrajnega načrtovanja, zaradi česar bi bilo razvajanje v dvoje manj spontano. Wellness salon Sense najdete na dveh lokacijah - na Miklošičevi 3 in Dunajski 154 (Ljubljana). Razvajanje v dvoje v našem wellness salonu vaju bo navdušilo. Vaju skrbi previsoka cena za razvajanje v dvoje? Popust, ki vam ga nudimo v našem wellness salonu, odpihne tudi te skrbi!

Darilni boni razvajanje v dvojeRazvajanje v dvoje wellness salon

Ugodni darilni boni za razvajanje v dvoje v wellness salonu

Ne veste, kaj bi podarili prijateljema? Idealno darilo so lahko darilni boni za razvajanje. Darilni boni za razvajanje v dvoje v wellness salonu Sense so na voljo po ugodni ceni, pogosto pa lahko dobite tudi poseben popust. Razvajanje v dvoje v našem wellness salonu je čudovito in ne predrago darilo. Razvajanje v dvoje v wellness salonu oziroma darilni boni za razvajanje v dvoje so nekaj, kar lahko podarite tako sebi in svojemu partnerju kot drugim parom. Če vas zanimajo darilni boni za vikend razvajanje v dvoje, obiščite recepcijo našega wellness salona ali nas pokličite (darilni boni za razvajanje v dvoje bodo poslani po pošti). Povprašajte tudi za morebitno akcijo/popust na darilne bone. Naši darilni boni za razvajanje v dvoje in drugi darilni boni so veljavni 6 mesecev. Tako bosta imela obdarovanca dovolj časa, da obiščeta naš wellness salon in unovčita darilne bone. Več informacij na: http://www.sense.si/union/