Pošlji povpraševanje

Tradicionalna tajska masaža telesa - podarite darilni bon za masažo


Tradicionalna tajska masaža je stara metoda, ki kombinira različna znanja v nov sistem masaže telesa. Izvajanja tajske masaže se ne more lotiti vsak, saj mora biti terapevt-maser izkušen in posvečen v mnoge skrivnosti energijskega delovanja telesa - masaža telesa namreč ni samo gnetenje. Tradicionalna tajska masaža je masaža brez olj. Tajska masaža temelji na kombinaciji joge, pritiskov na pomembne energijske točke telesa in raztezanju telesa. Tajska masaža stimulira kroženje krvi in spodbuja delovanje limfnega sistema, s tem izboljšuje pretok energije. Preizkusite tajsko masažo v Ljubljani ali podarite darilni bon za masažo v Sense Wellness Clubu.

PRIVOŠČITE SI TAJSKO MASAŽO V DVOJE

Tajska masaža v Ljubljani - v rokah izkušenih mojstrov zdravja

Tradicionalna tajska masaža se največkrat uporablja za lajšanje bolečin v mišicah in stresa, ki se nabere v telesu. Tajske masaže izvajajo samo licencirani mojstri, saj je osnova tajske masaže obdelava nevidnih energijskih linij - meridianov - ki potekajo po celem telesu. Tradicionalna tajska masaža tako deluje globlje kot klasična masaža telesa. Tajske masaže se ljubkovalno drži izraz masaža za dolgo življenje. Poleg občutka telesnega in duševnega ravnovesja tajska masaža krepi zdravje - zato je idealno darilo. Darilni bon za anticelulitno masažo ali katerokoli drugo lahko naročite po pošti ali prevzamete v naših prostorih v Austria Trend Hotelu na Dunajski cesti 154.

Tajska masaža razvajanje

Masaža z olji in zelišči

Tradicionalna tajska masaža je le ena od oblik tajske masaže, ki jo izvajamo v Sense Wellness Clubu v Ljubljani. Zelo popularne so tajske masaže z olji in zelišči ter kombinacije klasične masaže telesa in tajske masaže.

SAVNE ZA DVA

Darilni bon za masažo s toplimi zelišči

Podarite darilni bon za masažo, ki se izvaja s snopiči tajskih zelišč. Blagodejno vpliva na vnetje mišic, stres in manjše poškodbe ter bolečine. Masaža telesa je primerna celo za revmatike ali ljudi, ki trpijo za artritisom. Darilni bon za masažo bo zanje najboljše darilo.

Masaža z aromatičnimi olji

Darilni bon za masažo z aromatičnimi olji bo obdarovancu pričaral čutno masažo z aromatičnimi olji po vašem okusu. Poudarek pri tej različici tradicionalne tajske masaže je na stimulaciji akupresurnih točk v telesu. Tajska masaža s tem blagodejno učinkuje na kožo in vas odpelje v stanje blaženosti. Sense tajska masaža z aromatičnimi olji je dodatna različica tajske masaže z aromatičnimi olji. Dodan je osvežilen in protibolečinski tretma hrbta.

Vabljeni v kozmetični salon Sense Wellness Club v Ljubljani

Tradicionalna tajska masaža v Sensu