Ob bližajočih se obletnicah, praznikih, rojstnih dnevih ali Valentinovemu dnevu se pogosto sprašujemo, kaj podariti svoji boljši polovici, še posebno, če nimamo v mislih nobene posebne ideje. Odlična rešitev je bon za razvajanje za dva v bazenu wellness centra. Gre za najboljše možno darilo, saj z njim preprosto ne morete zgrešiti. Le kdo si namreč ne želi kratkega pobega od skrbi vsakdana in sproščanja v prijetnem, sproščujočem ambientu? Kljub temu, da nas lahko osrečijo tudi materialne stvari, so v življenju izkušnje in drobni trenutki tisto, kar zares šteje. Vsake toliko si je potrebno vzeti nekaj časa samo zase, da se ponovno napolnimo z energijo, odpravimo stres in se obenem zbližamo z ljudmi, ki so v našem življenju zares pomembni. Darilni bon za razvajanje za dva je izvrstno darilo tudi za prijatelje in sorodnike, še posebno če vemo, da so obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostmi in si zaslužijo nekaj ur oddiha in sprostitve. Letos imate priložnost, da jim podarite nekaj, kar jim bo zares všeč in jim bo predstavljalo izkušnjo, ki si jo bodo še dolgo zapomnili.

Savne in bazeni Sense

Razvajanje v bazenu v vsakem letnem času

Čeprav bazene navadno asociiramo s poletnim časom, to ni nujno res. Kaj je lepšega kot intimno razvajanje v dvoje, uživanje v topli vodi, pitje vročega čaja in pogledovanje skozi stekleno okno na mesto, zavito v mraz ali sneg? Po drugi strani pa je sproščanje v notranjem bazenu nadvse prijetno tudi poleti, ko lahko uživamo v klimatiziranem prostoru in hladni pijači. Plavanje je sproščujoča aktivnost aerobne vadbe, s katero lahko okrepimo svojo telesno pripravljenost, razbremenimo sklepe in kosti ter celo izgubimo nekaj kalorij. Ne glede na to, ali se bomo odločili za aktivno vadbo ali samo ležerno čofotanje in posedanje v masažni kopeli, nam bo izkušnja ostala v spominu. V realno življenje se bomo vrnili spočiti in polnih novih moči, pripravljeni na nove poslovne ali osebne izzive ter hiter življenjski tempo sodobnega sveta.

Profesionalna masaža

Intimno razvajanje s pomočjo saven in masaž

Zakup intimnih VIP rezidenc nam omogoča celodnevno razvajanje v zasebnem prostoru, ki nam nudi možnost uživanja v masažni kopeli in uporabo infrardeče savne. Slednja se lahko uporablja za lajšanje zdravstvenih težav ali pa zgolj za sprostitev. Pospešuje namreč krvni obtok in tako poskrbi za mladosten videz kože, odpravlja mišične krče in pomaga pri vnetjih ali oteklinah, menopavzi ali bolečinah po naporni telesni vadbi. Da bo sprostitev popolna, se lahko odločite tudi za VIP ritual za pare, ki ponavadi vključuje še piling telesa, obloge s solinskim blatom in masažo po želji. Nadvse priljubljene so predvsem tajske, ki pa se med seboj razlikujejo glede na uporabljene pripomočke. Maserke lahko uporabljajo topla zelišča ali aromatična olja, mangovo maslo, kokosovo olje, bananine liste itd. Poskrbite za popolno sprostitev in ustvarite sebi in svoji ljubljeni osebi krasno izkušnjo, ki se je bosta še dolgo spominjala.