Masaža obraza, ki bo hitro zabrisala vaša leta in gubice

Masaža telesa je najstarejše znano sredstvo za izboljšanje zdravja in splošnega počutja. Enako bi lahko napisali tudi za masažo obraza, ta pa za nameček vzbuja tudi veliko občutkov udobja. V Sense Wellness Clubu smo sicer specializirani za tajske in filipinske masaže, prav ponujamo masaže za potrebe nosečnic, orientalsko masažo stopal, masažo s kakavovim maslom, masažo z mangovim maslom, masažo s kokosovim oljem in masažo v vodi, toda prav poseben poudarek brez dvoma namenjamo prav masaži obraza in seveda tudi masaži obraza proti gubam.

Masaža obraza in masaža obraza proti gubam sta nadvse priljubljeni

Obraz o človeku izdaja marsikaj, seveda tudi njegova leta. Pa vendar lahko drobne in večje gubice danes hitro in učinkovito skrijemo ter tako tudi malce zabrišemo svoja leta. Pri tem nam lahko med drugim pomagata tudi posebna nega obraza in masaža obraza proti gubam. Masaža obraza odpravlja gube, svoje doda še lifting masaža za gube - in že takoj izgledamo malce mlajši. Ponudba masaže obraza v Ljubljani je brez dvoma zelo pestra in raznolika, pa vendar se za masažo obraza in masažo obraza proti gubam v našem klubu odločajo številne stranke. Zakaj? Zato ker sta masaža obraza in masaža obraza proti gubam pri nas nadvse prijetni, učinkoviti, povsem neboleči in prinašata vidne rezultate v kratkem času, s tem pa tudi zadovoljne stranke.

NUDIMO TUDI ENDOSPHERES TERAPIJO ZA OBRAZ IN TELO

Masaža obraza proti gubam je alternativa estetski kirurgiji

Ustrezna nega obraza je včasih povsem verodostojna alternativa estetski kirurgiji, saj prinaša optimalne rezultate. Takšna, denimo, je nega obraza Carita, ki je nastala v sodelovanju z estetskim kirurgom dr. Joelom Depondtom iz bolnišnice Bichat v Parizu. Ta je razvil poseben program in nastavke za zagotavljanje optimalnih rezultatov, in sicer z globinskim čiščenjem z ultrazvokom, masažo obraza z rokavicami iz srebrnih vlaken ter luminoterapijo in ultrasonično mikromasažo. Če bi se rad prepričali, kaj vse je mogoče doseči s pravo masažo obraza in masažo obraza proti gubam, nas pokličite še danes.

Masaža obraza gube