Naravna nega obraza

Naš obraz je vsakodnevno izpostavljen onesnaženemu zraku, sončnemu sevanju, stresu in kemikalijam v kozmetičnih izdelkih. Prav zato je pomembno, da si občasno privoščimo nego obraza, ki bo osvežila in navlažila kožo, jo ponovno napela in ji povrnila sijoč videz. Nega obraza je še posebej učinkovita v kombinaciji z masažo obraza, saj se tako zdravilne in negovalke učinkovine bolje vpijejo v globlje plasti kože. Nego obraza in dekolteja si lahko privoščite v salonu SenseWellness v Austria Trend Hotelu na Dunajski cesti 154 v Ljubljani in v centru Ljubljane v hotelu Union. Izvajamo t.i. naravno nego obraza, pri kateri uporabljamo zgolj naravno kozmetiko brez škodljivih dodatkov.

Ugoden cenik nege obraza

NUDIMO TUDI NEGO ROK

Nega obraza

Naravna nega obraza

Naravno nego obraza v celoti prilagodimo vašemu tipu kože in željam. Nego obraza običajno pričnemo s peelingom in čiščenjem ter nadaljujemo z nanosom hranljivih mask, tonikov in krem. Vse uporabljene sestavine za nego kože na obrazu počasi in temeljito vtremo in tako zagotovimo njihovo delovanje. Masaža, ki spremlja naravno nego obraza, je zelo sproščujoča in prijetna. Nega kože na obrazu bo pomagala odpraviti manjše gubice, suho kožo, akne, mozolje in druge nepravilnosti. Glede na stanje kože vam priporočamo tudi pogostost obiskovanja nege obraza. Kozmetičarka, ki bo izvajala nego kože na obrazu, vam bo z veseljem svetovala glede pravilne nege obraza, s katero boste lahko nadaljevali tudi doma.

V SenseWellness Ljubljana lahko izbirate med negami obraza z naslednjimi kozmetikami: Priori CoffeeBerry Natureceuticals, Carita in Pellevé. Gre za vrhunske kozmetike, ki nudijo prvovrstno nego kože na obrazu, saj so bogate z negovalnimi učinkovinami. Dodatne informacije o negi kože na obrazu in naših storitvah najdete na naši spletni strani, za morebitna vprašanja pa smo vam na voljo tudi preko telefona ali elektronske pošte. Vljudno vabljeni v Sense Wellness Ljubljana, kjer bomo temeljito poskrbeli za vašo sprostitev in dobro počutje. Zadovoljstvo strank je naša prioriteta, zato smo prepričani, da se boste z veseljem vračali k nam.