Savna za dva in ostala sproščujoča doživetja

Savna za dva je program razvajanja, ki smo ga prilagodili za pare, ki si želijo skupaj preživeti romantične trenutke ob obletnicah, praznovanju valentinovega, rojstnih dni in drugih posebnih priložnostih. Izberete lahko turško savno za dva, finsko savno, bio savno ali skupno sproščanje v hidromasažnem bazenu. Izberite savno za dva, ki bo temperaturi in vlažnosti najbolj ustrezala vašemu počutju. Ker je število mest za savnanje omejeno, vam priporočamo, da savno za dva rezervirate v naprej in si tako zagotovite želeno intimo in mir. Privat savna za dva je tudi odlično darilo za ljubljeno osebo. Savna za dva bo sprostila vaše telo, odplaknila skrbi vsakdana in poskrbela za dragocene in nepozabne skupne trenutke.

Savna za dva v Ljubljani


Tradicionalna tajska masaža

Tradicionalna tajska masaža prinaša številne zdravilne učinke za telo: deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje. Tradicionalno tajsko masažo izvajamo na tleh, pri masaži pa uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena, zato je tovrstna masaža veliko globlja od klasične. Pri tradicionalni tajski masaži ste oblečeni v udobna naravna oblačila, poteka pa leže na hrbtu, trebuhu in boku ter v sedečem položaju. Po končani tradicionalni tajski masaži bodo vaše mišice sproščene, raztegnjene, bolečine bo izginile, misli pa bodo umirjene.

VEČ O CENIKU SAVN V SENSU

Nega obraza Carita

Nega obraza z izdelki in tehnološkimi napravami Carita predstavlja eno najbolj prestižnih razvajanj, kar jih je mogoče najti v slovenskih lepotnih salonih. Nega obraza z izdelki Carita bo pomladila vašo kožo, jo navlažila, napela in globinsko nahranila. Obiščite našo spletno stran in si poglejte dodatne informacije o naši negi obraza z izdelki Carita.

Vljudno vabljeni v salon Sense Wellness, kjer vas poleg nege obraza z izdelki Carita, tradicionalne tajske masaže in savne za dva čaka še veliko sproščujočih doživetij.

Tradicionalna tajska masaža