Masaže - med številnimi tudi tajska masaža z aromatičnimi olji

Masažaspada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja. Še zlasti na Vzhodu je razširjeno prepričanje, da redno izvajanje masaže koristi vsem ljudem, ne glede na njihovo starost. Na Zahodu sokoristi masaže že od nekdaj priznavali na področju športa, kasneje pa so se je začeli posluževati tudi drugi. Osrednji del masaže je dotik, ki predstavlja sistematičnoglajenje, gnetenje in tolčenjeposameznih mišičnih sklopov ali celega telesa. Dobra masaža pa ne prodre samo v kožo, ampak celo globlje - v mišice in kosti.Masažablaži psihični, fizični in emocionalni stres tersprostimišično napetost celega telesa.

TAJSKA MASAŽA HRBTA

masaža v Ljubljanimasaže

Wellness Club Sense - različne vrste masaž za razvajanje vašega telesa

Nudimo vam različne masaže. Odločite se lahko za:

  • Tradicionalna tajska masaža - za globoko sprostitev, proti bolečinam, za izboljšanje krvnega odtoka in imunskega sistema
  • Tajska masaža s toplimi zelišči - izvaja se s pomočjo zelišč, ki blagodejno vplivajo na naše telo; primerna je za oskrbo vnetih mišic, blaženju stresa, pomaga pa tudi pri revmi ali artritisu
  • Kraljeva masaža - super razvajanje v kombinaciji klasične tajske masaže in masaže z aromatičnimi olji
  • Masaža s kakavovim maslom - za vse ljubitelje kakava in čokolade, ki si želijo mehko kožo
  • Masaža z mangovim maslom - zelo primerna za osebe z suho in občutljivo kožo

Masažni salon Sensenudi tudimasažo za nosečnice. Elastičnost kože je med nosečnostjo zelo pomembna, z masažo pa preprečimo nastanek strij, ohlapnost kože po porodu, olajšamo bolečine v križu in preprečujemo zastoj limfe v telesu.

Specializirane masaže - masaža v vodi -Foot Flow Terapija


Masaža v vodiobsega zdravilno lebdenje v vodi ter refleksno masažo glave, ki je namenjeno uravnovešanju obeh možganskih polovic. Voda sprošča živčno-mišično napetost in medvretenčne ploščice v hrbtenici, kar poveča pretok krvi in s tem zmanjšuje bolečine.

Več na:http://www.sense.si/