Masaža v Ljubljani - tajske in filipinske masaže v Sense spa centru

Ključ do boljšega in vitalnejšega počutja predstavlja redna masaža. V Ljubljani vam Sense spa center v okviru storitev za nego telesa nudi tudi različne vrste masaž, ki bodo poskrbele za vaše telo od glave do pet, hkrati pa bodo pripomogle k boljšemu duševnemu počutju. Z redno masažo ohranjamo naše zdravje, naša koža je čista, krvni obtok izboljšan, sklepi in mišice pa prožni in gibljivi. Ugoden vpliv ima masaža v Ljubljani tudi na vegetativni živčni sistem. Posebej lahko izpostavimo tudi masažo obraza proti gubam.
Tradicionalna tajska masaža deluje veliko globlje kot klasična masaža, zato jo imenujemo tudi masaža vitalnosti. V Ljubljani vam Sense spa center poleg tradicionalne tajske masaže nudi tudi tajsko masažo z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči ali različnimi masli - kokosovim, kakavovim ali mangovim.

Za kraljevsko razvajanje bo poskrbela kraljeva tajska masaža, ki je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji. Orientalska masaža stopal temelji na masaži določenih točk na stopalih, masaža obraza proti gubam pa vpliva na boljšo cirkulacijo in sprostitev kože, zaradi česar bo vaša koža na obrazu dejansko bolj gladka. Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže za odpravo celulita, ki nastane takrat, ko se zaradi slabe prekrvavitve, počasnega metabolizma in predolgega sedenja ali stanja upočasni limfni sistem. Bodočim mamicam lahko ponudimo pre-natal treatment. Toplo pa vam priporočamo tudi terapevtsko filipinsko hilot masažo.

Masaža obraza v Ljubljani

Tajska masaža obraza proti gubam za učinkovito zmanjšanje gub

Mogoče se masaža obraza proti gubam sliši kot ena izmed malo verjetnih metod za odpravo starostnih gub, vendar pa dejstva govorijo tej tehniki v prid. Strokovnjaki še kako dobro poznajo pozitivne učinke, ki jih ima masaža na obrazne mišice. S preprostimi in lahkotnimi gibi se lahko učinkovito učvrstijo mišice obraza. Masaža obraza proti gubam namreč pospeši cirkulacijo kože, sprošča napetost in krepi mišice obraza. S takšno masažo lahko preprečimo nastanek aken, temnih madežev na koži in gub. Masaža obraza proti gubam posledično polepša tudi polt.

Masaža obraza

VEČ O NEGI OBRAZA

Orientalska refleksna masaža stopal priljubljena tudi v Ljubljani

Refleksna masaža stopal v Ljubljani deluje na energetski ravni in jo izvajamo s pritiski na akupresurne točke na podplatih. Refleksna masaža stopal temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno refleksno točko na stopalih in dlaneh, s tem pa vzpostavljamo telesno in duševno ravnovesje in krepimo zdravje.

Masaže v Ljubljani potekajo v prijetnem okolju z orientalskim pridihom. Na voljo so vam tudi turška, finska in bio savna, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plaza in vip rezidenca, kjer izvajamo tretmaje za pare, ki si želijo še več ekskluzivnosti in intimnosti.

Vabljeni!