Bazen v Ljubljani: notranji bazen za hladnejši del leta

Bazen v Ljubljani, ki bi ga lahko uporabljali takrat, ko so zunanje temperature zelo nizke? Priložnosti za to je kar nekaj, zato je predvsem od vaših želja in zahtev odvisno, za katero se je najbolj smiselno odločiti …

Oglejte si cenik vstopnin za bazen >>>

Niti pozimi ne smemo pozabiti na gibanje! Kako izbrati najboljši bazen?

Ljubljana ponuja pozimi možnost tako za tiste, ki imate radi športe v vodi, kot za vse, ki vas bolj zanima razvajanje, na primer med obiskom savne. Plavanje kot rekreacija je zagotovo odlična izbira. Gre namreč za obliko vadbe, ki ni obremenjujoča za naše sklepe. To je denimo dobra rekreacija za tiste, ki okrevate po poškodbah, za ljudi s previsoko težo, ki si trenutno še težko privoščijo tek ipd. Plavanje in zdravje gresta torej z roko v roki. Vendar pa je enako kot to, da si vzamemo čas za telesno aktivnost,  za zdravje pomembno tudi to, da poiščemo trenutke, namenjene izključno sprostitvi. Izvrstna možnost za to je razvajanje v bazenu – notranjem ali zunanjem. V tem primeru seveda niso potrebne večje dolžine (npr. 25 metrov), ampak zadostuje precej manjši notranji bazen. Ljubljana, kot rečeno, omogoča v zimskem času obe opciji – športno dejavnost ali sproščanje.

Notranji bazen za plavanje LjubljanaBazen v Ljubljani

Vse dni v letu vam je na voljo notranji bazen

V salonu Sense Wellness, ki se nahaja v prostorih Hotela Union, vam je v zgornjem nadstropju na voljo luksuzni penthouse notranji bazen (Ljubljana, Miklošičeva 3). Hkrati boste uživali v pogledu na grad, nedvomno eno najlepših znamenitosti Ljubljane, in poskrbeli za učinkovito razstrupljanje organizma v finski ali infrardeči savni. Privoščite si lahko eno izmed naših masaž, tistim, ki cenite malce več zasebnosti, pa nudimo najem VIP-prostorov. Naše storitve so idealna priložnost, da napolnite svoje baterije po napornem dnevu, ali pa izvirna ideja za darilo, s katerim boste presenetili najdražje.

Obisk lahko izkoristite še za masažo