Tajska masaža obraza - odlična rešitev proti gubam


Strokovnjaki še kako dobro poznajo pozitivne učinke, ki jih imatajska masaža na obrazne mišice. S preprostimi in lahkotnimi gibi se lahko učinkovito učvrstijo mišice obraza. Masaža obraza proti gubam namreč pospeši cirkulacijo kože, sprošča napetost in krepi mišice obraza. S takšno masažo lahko preprečimo nastanek aken, temnih madežev na koži in gub.Masaža obraza proti gubamposledično polepša tudi polt. S pravo masažo obraza gube ne bodo imele nobenih možnosti.

VEČ O ANTICELULITNI MASAŽI


Sodoben, vse prepogosto stresen način življenja povzroča, da se napetosti iz vsakdana prenašajo v naše obrazne mišice, posebno na predele okoli ust in oči. Izpostavljanje soncu, onesnaženo okolje, nezdrava prehrana in pomanjkanje spanja, pa slabo stanje še poslabšajo. Mišice izgubijo prožnost, nastajajo gube, koža se poveša.


Kako poteka masaža obraza proti gubam?

Masaža obraza proti gubicamPred masažo obraz temeljito očistimo ter naredimo piling. Izberemo masažno olje in s pritiski na določene točke, meridiane, povečamo pretok limfe in energije. Tako poskrbimo za svežino ter sproščenost obraza in telesa. Po končani masaži ponovno očistimo kožo, nanesemo ustrezen serum ter glede na tip in starost kože ustrezno masko. Tretma nadaljujemo z masažo glave ter po odstranitvi maske z nanosom ustreznega olja, ki nahrani, tonika, ki kožo oskrbi z vlago in postopek dokončamo z nanosom koži primerne kreme.


V postopek je na željo stranke lahko vključena tudi lifting masaža obraza, pri kateri z močnejšimi pritiski na mišice obraza prebudimo njihovo delovanje, krčenje in raztezanje. Tako se obrazne poteze zmehčajo in dvignejo, mišice pa učvrstijo.

Masaža obraza za lepo kožo brez gub

NUDIMO TUDI VIKEND RAZVAJANJE V DVOJE

Masaža obraza proti gubam del negovalnih tretmajev v Sense Ljubljana

Masaža obraza proti gubam je sestavni del vsakega negovalnega tretmaja v Sense Welness Clubu. Edinstveni negovalni tretmaji na varen in neinvaziven način zgladijo mišično tkivo, sprostijo napete mišice in vezivno tkivo ter izboljšajo elastičnost le-teh. Koža na obrazu je vidno bolj čvrsta, napeta, vitalna, sijoča in pomlajena.

Tajska masaža obraza in telesa- zanesljiva rešitev v boju proti gubam in celulitu. Če pa si želite še več, nas obiščite in si privoščite razvajanje v savnah in bazenu.