Pošlji povpraševanje

Masaža, ki vas bo prerodila, poživila in še polepšala

Masaža telesa je najstarejše znano sredstvo za izboljšanje zdravja in splošnega počutja. Vse vrste masaže namreč zmanjšujejo mišične bolečine, odpravijo telesno napetost in vzbudijo občutek udobja. V Sense Wellness Clubu smo sicer specializirani za tajske (v ponudbi so tajska masaža z aromatičnimi olji, tradicionalna tajska masaža, tajska masaža s toplimi zelišči in kraljeva masaža) in filipinske masaže (filipinska hilot masaža), prav tako pa vam ponujamo tudi masažo za potrebe nosečnic, orientalsko masažo stopal, masažo s kakavovim maslom, masažo z mangovim maslom, masažo s kokosovim oljem in masažo v vodi. Naši gostje še posebej dobro poznajo naše thai masaže in ročne masaže.

Thai masažaMasaža hrbta

Masaža hrbta, ki bo olajšala bolečine in napetosti

Težave s hrbtenico in hrbtom so v današnjem življenju nadvse pogoste. Da bi jih odpravili ali vsaj nekoliko oblažili, vam ponujamo tudi masaže hrbta. Za vse vrste masaž, seveda tudi masažo hrbta, poskrbijo izkušeni maserji, ki imajo opravljen tečaj masaže s certifikati. Privoščite si torej masažo hrbta ali thai masažo, mi pa bomo poskrbeli, da boste domov odšli zadovoljni, sproščeni in z občutno boljšega počutja. V našem bogatem programu boste tisti, ki trpite za težavami v hrbtu in hrbtenici, našli tudi masažo hrbtenice, klasično masažo hrbta in protistresno masažo hrbta, zato odločitev, da nas obiščete, resnično ne bi smela biti pretežka. Poskrbite torej za boljše počutje in razbremenite hrbet z obiskom našega kluba ali pa razveselite svojega partnerja in mu podarite bon za masažo hrbta ali tajsko aroma masažo.

NUDIMO TUDI TERAPEVTSKO MASAŽO HRBTA

Masaža je vedno odlično darilo

Vse masaže se izvajajo v prijetnem in estetsko dovršenem ambientu, ki razvaja vaše čute. Bon za masažo je idealno darilo za vaše bližnje kot tudi za vaše poslovne partnerje.