Tajska aroma masaža za dvojni sprostitveni učinek


Tajska aroma masaža predstavlja nadgradnjo klasične tajske masaže. Pri tajski masaži se namreč uporabljajo posebna eterična olja, ki poskrbijo, da je celotna izkušnja še malce bolj sproščujoča, kot bi bila sicer. Znano je namreč, da premišljeno izbrana mešanica vonjav izjemno blagodejno vpliva na naše celostno počutje.

SPROSTITEV V BAZENIH IN SAVNAH


Idealna rešitev za odpravljanje stresa in težav s spanjem

Tajska aroma masaža pa ni le izjemno prijetna in sproščujoča, ampak ima tudi blagodejen vpliv na zdravje. Tako je tajska masaža z olji še posebej primerna za vse, ki se težko izognete stresnemu vsakdanu, posledično pa se soočate z različnimi zdravstvenimi težavami, povezanimi s stalno napetostjo. Tajska masaža hrbta in drugih delov telesa, pri kateri se uporabljajo aromatična olja, vas bo razbremenila bolečin in napetosti, pozitivno pa bo vplivala tudi na vaš spanec, zato se priporoča vsem tistim, ki jih muči nespečnost. Po tajski aroma masaži bosta vaše telo in vaš um kot prerojena.

Tajska aroma masažaRazvajanje z tajsko masažo za dva

TAJSKA MASAŽA V LJUBLJANI


Tajska aroma masaža v dvoje

Blagodejne učinke, ki jih prinaša tajska masaža po ugodni ceni, lahko preizkusite tudi skupaj s partnerjem, če se odločita za razvajanje v dvoje. Sense Club (Ljubljana in okolica) pa vama ponuja še druge možnosti za razvajanje v dvoje. Ljubljana in okolica je še posebej čudovita v predprazničnem času, zato smo za vas pripravili tudi novoletno razvajanje v dvoje. Novoletno razvajanje za dve osebi vključuje tudi zasebno uporabo savne in masažne kopeli. Če torej med letom težko najdeta čas zase, je to zagotovo idealna rešitev za vaju, razvajanje za dve osebi pa je lahko tudi čudovito darilo.