Thai masaža - ugodna cena thai masaže v salonu masaž Sense v Ljubljani


Thai ali tajska masaža je masaža, ki so jo že pred več kot 2500 leti uporabljali kot način zdravljenja predvsem na Tajskem. Thai masaža povezuje tradicionalen koncept tajske in indijske medicine. Tehnika thai masaže, se je razvila v severni Indiji, na tajsko pa jo je pripeljal dr. Shivago Komarpaj.


Thai masaža predstavlja zelo učinkovito metodo zdravljenja, ki pomaga pri zmanjšanju stresa, čustvenih nihanj, pa tudi pri sproščanju napetosti in umirjanju živčnega sistema. Thai masaža deluje na principu akupunkturnih točk, s pritiskom na katere sprožimo globinsko relaksacijo in s tem izboljšamo počutje. S thai masažo pa ne sproščamo zgolj živčnega sistema, pač pa lahko z njo blagodejno vplivamo tudi na lajšanje bolečin, zdravimo športne poškodbe ter zmanjšujemo nespečnost, anksioznost in depresijo.

PREVERITE TUDI MASAŽO STOPAL


S pomočjo thai masaže v Ljubljani mišicam povrnemo moč, povečamo gibljivost sklepov in kožo naredimo voljno, elastično in napeto. Ker boste po masaži bistveno bolj sproščeni se boste tudi lažje zbrali, pri delu pa boste tako produktivnejši in bolj učinkoviti.


thai masaže LjubljanaSalon tajskih masaž v Ljubljani Sense - odlične thai masaže, ki posamezniku zagotavljajo sprostitev


Thai masaže v Ljubljani izvajamo v salonu Sense. Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o ugodnih cenah v ceniku tajskih masaž. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot po e-pošti, kjer vam bomo na vsa vprašanja z veseljem odgovorili.


Zraven thai masaž tudi velika izbira drugih storitev - ponudba savn in vikend razvajanje v dvoje


V našem salonu pa vam zraven thai masaže ponujamo tudi veliko izbiro drugih storitev, kot je razvajanje v svetu savn v dvoje, savnanje in nega obraza. Popeljite svojo boljšo polovico na čudovit dvodnevni oddih in poskrbite za sprostitev sredi napetega ritma življenja. Več na naši spletni strani: http://www.sense.si/ugodna-cena-tajske-masaze.

Thai masaža