Thai masaža v salonu masaž Sense v Ljubljani

Thai ali tajska masaža je masaža, ki so jo že pred več kot 2500 leti uporabljali kot način zdravljenja predvsem na Tajskem. Thai masaža povezuje tradicionalen koncept tajske in indijske medicine. Tehnika thai masaže se je razvila v severni Indiji, na Tajsko pa jo je pripeljal dr. Shivago Komarpaj.

Thai masaža v Sensu

Thai masaža predstavlja zelo učinkovito metodo zdravljenja, ki pomaga pri zmanjšanju stresa, čustvenih nihanj, pa tudi pri sproščanju napetosti in umirjanju živčnega sistema. Thai masaža deluje na principu akupunkturnih točk, s pritiskom na katere sprožimo globinsko relaksacijo in s tem izboljšamo počutje. S thai masažo pa ne sproščamo zgolj živčnega sistema, pač pa lahko z njo blagodejno vplivamo tudi na lajšanje bolečin, zdravimo športne poškodbe ter zmanjšujemo nespečnost, anksioznost in depresijo.

S pomočjo thai masaže v Ljubljani mišicam povrnemo moč, povečamo gibljivost sklepov in kožo naredimo voljno, elastično in napeto. Ker boste po masaži bistveno bolj sproščeni se boste tudi lažje zbrali, pri delu pa boste tako produktivnejši in bolj učinkoviti.

Sprostite se v našem salonu

V našem salonu nudimo različne vrste tajske masaže:

  • Tajska masaža z aromatičnimi olji - stimulacija akupresurnih točk, ki povečuje pretok energije in zmanjušuje stres
  • Tradicionalna tajska masaža - popolna sprostitev, ki deluje protibolečinsko, istočasno pa pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema
  • Tajska masaža s toplimi zelišči - vzpostavljanje ravnovesja v telesu in duši ter pozitivno vpliva na kožo
  • Kraljeva masaža - kombinacija tradicionalne in tajske masaže z aromatičnimi olji

Izkoristite tudi druge storitve

Poleg masaž izkoristite tudi druge storitve v našem wellness salonu - razvajanje v svetu savn v dvoje, savnanje in nega obraza. Popeljite svojo boljšo polovico na čudovit dvodnevni oddih in poskrbite za sprostitev sredi napetega ritma življenja..

Thai masaža

Za cene storitev lahko preverite naš spletni cenik! Občasno za vas pripravimo popuste za masaže, ki vam omogočajo še ugodnejše razvajanje.