Nega obraza za zdravo in spočito kožo


Nega obraza je v današnjem času še posebej pomembna. Pogosto se gibljemo v okoljih, ki obremenjujejo našo kožo in še posebej tisto na obrazu. Zato je nega obraza ključna za to, da bo naša koža ostala prijetna in elastična. Seveda pa mora biti tudi postopek nege obraza pravilen oziroma optimalen za kar najboljše rezultate. Priporočamo čistilno nego obraza, saj je čistoča kože predpogoj za njeno zdravo delovanje. Najboljša nega obraza v Ljubljani je doma pri nas. Kot je razvidno iz cenika nege obraza, vam storitev ponujamo ugodno. Poleg nege obraza vam nudimo tudi tradicionalno tajsko masažo in filipinsko masažo.

Cenik nege obraza

OGLEJTE SI TUDI MASAŽO OBRAZA


Nega obraza ob vaši popolni sprostitvi

Nega obraza, ki ste je deležni pri nas, je še posebej sproščujoča. Poskrbeli smo za umirjeni in sproščujoči ambient, ki gotovo pomaga k temu, da bo postopek nege obraza za vas še toliko bolj prijeten in všečen. Naše osebje glede na naš zelo ugoden cenik nege obraza izvaja storitev, ki je res navdušujoča, saj pri nas za svoj denar dobite največ. Seveda pa je cenik nege obraza zgolj informacija o ceni, medtem ko so nekatere stvari res neprecenljive. Ena takih stvari je tudi naša čistilna nega obraza, ki zagotovo sodi v najboljšo nego obraza v Ljubljani.

Nega na obrazu


Cenik nege obraza je pri nas pika na i

Čeprav so nekatere stvari neprecenljive, pa je dobra in ugodna cena za številne ljudi pomembna in jim omogoči dodatno zadovoljstvo. Glede na visoko kakovost naših storitev je ugodna cena nege obraza tako pika na i, saj je zadnji kamenček v mozaiku zadovoljstva naših zvestih obiskovalcev.

NUDIMO TUDI PELLEVE GLAJENJE OBRAZA