Vikend razvajanje v dvoje za zaljubljene pare


Vikend razvajanje v dvoje v Ljubljani je ponudba, ki je postala v zadnjih letih precej razširjena, a kakovost storitev, ki so vključene v tovrstne pakete, se lahko precej razlikuje. Tudi vidva razmišljata, da bi si privoščila vikend razvajanje v dvoje v Ljubljani, a ne vesta, kako izbrati najboljšo ponudbo? V Sense Wellness Clubu vama zagotavljamo, da bomo poskrbeli, da bo čas, ki ga imata na voljo, resnično dobro izkoriščen. Na izbiro imata vse od tajske masažedo savnanja v dvoje. Če torej želita razvajanje v dvoje (Ljubljana in okolica), vaju vabimo, da se čim prej oglasita v Sense Clubu, ki deluje v sklopu Grand hotela Union, kjer dobita tajsko masažo v dvoje in še več.

VEČ O SAVNI


Razvajanje v dvoje za romantični vikend

Vikend razvajanje v dvoje prilagodimo vajinim željam; na voljo vama je VIP wellness oziroma zakup privatne uporabe infrardeče savne in masažne kopeli, ki vključuje tudi omamen tajski čaj, ki vaju bo navdušil s svojim prefinjenim okusom, in posebno presenečenje - razvajanje v dvoje kot se šika, torej. Odločita se lahko tudi za različne vrste tajske masaže hrbta ali savnanja v dvoje. Popolna sprostitev po vikend razvajanju v dvoje je zagotovljena. Tajsko masažo v dvoje in vse ostalo dobite po zares ugodni ceni. Ne odlašajta in si privoščita razvajanje v dvoje (Ljubljana in okolica).

tajska masažasavnanje v dvoje


Razvajanje v dvoje za odpravljanje stresa

Večina daril, kljub dobrim namenom, konča na dnu predalov oziroma omar. To se zagotovo ne bo zgodilo, če svojima prijateljema ali svojemu partnerju tokrat namesto »lovilcev prahu«, podarite darilni bon za razvajanje v dvoje(npr. savnanje v dvoje). Darilni boni, ki so vam na voljo tudi v Sense Clubu, so krasno darilo ob obletnicah, valentinovem in drugih priložnostih. Namesto neuporabnih predmetov raje podarite vikend razvajanje v dvoje. Naše cene so zares ugodne, tako da nič ne odlašajte. Privoščita si nekaj dragocenih ur le zase, saj se svet danes že tako prehitro vrti in dnevi kar bežijo. Vikend razvajanje, ki vključuje tudi tajsko masažo z olji v dvoje boste zagotovo ohranili v najlepšem spominu.

PREŽIVITE VIKEND RAZVAJANJA