Studio Sense - nega obraza za gladek in mladosten videz kože


V studiu Sense vam ponujamo nego obraza, ki bo naredila vašo kožo gladko, mehko in mladostno. Nega obraza vaši koži zagotavlja zaščito pred vsakodnevnimi vplivi, ki jim je obraz izpostavljen. Poskrbi, da je koža na obrazu preskrbljena s hranilnimi snovmi, ki jih potrebuje, koža pa je tako napeta in sijoča.


Nega obrazaPostopek nege obraza vključuje globinsko čiščenje in vlaženje kože, zajema pa tudi druge faze


V studii v Ljubljani bomo ob negi obraza vašo kožo globinsko očistili in jo navlažili. Koža bo tako spet dobila mladosten videz, postala bo elastična in napeta. Postopek nege obraza je dokaj enostaven, vendar temeljit, opravijo pa ga najboljše kozmetičarke, ki bodo poskrbele za popolno udobje med postopkom nege obraza.
Nega obraza, ki jo naredimo pri nas je naravna ter vključuje peeling, globinsko čiščenje, ampulo, masažo obraza, masko ter nanos kreme. Delo kozmetičark je natančno opravljeno, med samim postopkom nege obraza pa se boste sprostili in se pripravili na izzive, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Postopek nege obraza na posameznika namreč deluje izjemno pomirjujoče in sproščujoče.


Velika izbira drugih negovalnih postopkov med katerimi lahko izbirate


Ponujamo vam pestro izbiro različnih negovalnih postopkov. Odločite se lahko tudi za nego dekolteja in vratu ter masažo obraza. Cenik nege obraza si lahko ogledate na naši strani: http://www.sense.si/pelleve, kjer se lahko odločite med pestro ponudbo, ki vam jo ponujamo.

PREVERITE TUDI DARILNE BONE


Vas zanima več o postopku nege obraza? Kontaktirajte nas!


Vas zanima več o negi obraza v Ljubljani? Pokličite nas po telefonu ali pa nam vprašanja zastavite po e-pošti. Z veseljem vam bomo odgovorili in vam pomagali pri izbiri pravega postopka naravne nege obraza za vas in vaš tip kože ter tako poskrbeli za napet in mladosten videz kože na vašem obrazu.

Nega obraza obraza cenik