Tajska masaža in mnoge druge storitve za popolno sprostitev


Tajska masaža je le ena od možnosti, ki vam jih ponujamo v Wellness Clubu Sense. Vaju morda zanima prav posebno razvajanje v dvoje za valentinovo? Zagotavljamo vama, da bo izkušnja, ki smo jo pripravili za vaju, resnično nepozabna, z rednim spremljanjem naše ponudbe pa si lahko morda zagotovita tudi poseben popust. Razvajanje v dvoje za valentinovo bo poskrbelo, da bo vez med vama še močnejša, seveda pa vama posebne pakete ponujamo vse leto. Prav vsak dan je namreč lahko praznik ...

PONUJAMO TUDI MOŽNOST VIP ZAKUPOV

PO

Tajska masaža primerna za odpravljanje najrazličnejših težav


Morda vaju zanima samo skupna tajska masaža? Tajska masaža za dva, ki vama jo ponujamo, ni le izjemno sproščujoča, ampak tudi koristna za zdravje. Klasična tajska masaža hrbta in drugih delov telesa je primerna za vse, ki čutite napetost in bolečine v telesu. Ta naravna, starodavna tehnika bo poskrbela tudi za krepitev imunskega sistema in za boljšo prekrvavitev. Še posebej dobra izbira pa je lahko tajska aroma masaža oziroma tajska masaža z olji, saj prinaša aromaterapija dodatne pozitivne učinke na naše zdravje.


Privoščita si privatno razvajanje v savni


Podobno pozitiven vpliv na zdravje in počutje kot tajska masaža pa ima tudi savna. Združita prijetno s koristnim in se odločita za privatno razvajanje v dvoje. VIP-paket, ki zagotavlja popolno zasebnost, vama je pri nas na voljo po ugodnih cenah, pogosto pa svojim strankam ponudimo tudi poseben popust. Razvajanje v dvoje VIP vključuje tudi možnost uporabe jacuzzija, izjemno okusen tajski čaj in prav posebno sladko presenečenje.

tajska masažatajska masaža za dva