Tajska masaža za dva po ugodnih cenah


Tajska masaža za dva je po mnenju mnogih zadovoljnih strank, ki se pogosto vračajo v Sense Wellness Club, najboljše razvajanje v dvoje. Zanjo ne potrebujeta veliko časa, poleg tega pa je cena tajske masaže za dva pri nas zelo ugodna. Tajske masaže v Ljubljani res ne smete zamuditi.


Sprostitvena tajska masaža za dva

Najboljše razvajanje v dvoje je tisto, ki vaju napolni z energijo za nove izzive, ki vaju čakajo. Občasna tajska masaža za dva omogoča, da »ubijeta dve muhi na en mah«. Po koncu seanse bosta oba sproščena, tako psihično kot fizično, izkušnja pa bo zagotovo pripomogla tudi k poglobitvi vajinega odnosa. Prav posebno doživetje je tajska aroma masaža, ki vama jo prav tako ponujamo. Eterična olja v kombinaciji s simulacijo akupresurnih točk poskrbijo, da se prebudijo vsi vajini čuti in vaju popeljejo v še ne raziskane razsežnosti. Tajska masaža z olji je tako vsekakor nekaj, kar morata čim prej preizkusiti.

VIP ZAKUPI V SENSU

SAVNA ZA DVA

Dodatne možnosti razvajanja za pare

Tajska masaža za dva pa je lahko zgolj uvertura v daljše razvajanje za dva ... Popust na naše cene privatne uporabe savne in hidromasažnega bazena, ki vam ga pogosto ponujamo, vama omogoča, da si privoščita ugodno celodnevno razvajanje za dva. Popusti za razvajanje v dvoje nemalokrat razveselijo tudi naše redne stranke - še en razlog več, da se jim čim prej pridružita tudi sama. Če imata dodatna vprašanja o aktualnih popustih za razvajanje v dvoje ali pa potrebujeta kakršne koli informacije glede naših storitev, smo vama vedno na voljo. Posvetimo se vsaki posamezni stranki, prisluhnemo vsem vašim posebnim željam in poskrbimo za individualno obravnavo. Tajska masaža v Ljubljani je vedno dobra ideja!

Razvajanje z tajsko masažo za dvaPopust za razvajanje z tajsko masažo