Savne za VIP razvajanje v Sense Spa centru Ljubljana

V Sense Wellness centru, templju harmonije telesa in duha, nudijo holističen pristop k negi in razvajanju telesa. V centru so na voljo savne, kot je turška, bio in finska savna. V tem delu se lahko razvajate tudi v razkošnem hidro masažnem bazenu s petimi masažnimi conami. Na voljo pa je tudi sprostitvena chill-out plaza ter VIP rezidenca. Ob obisku savne dobite kopalni plašč, dve brisači, natikače ter poseben tajski čaj iz limonske trave. Na voljo pa je tudi dopoldanska ali večerna VIP savna oziroma savna za dva z dve urnim razvajanjem v zakupljenem prostoru, v kar je vključena tudi penina in sladko presenečenje.

finska savna Ljubljana

Turška, bio in finska savna

Savne za popolno razvajanje v Sense Wellness Club nudijo sproščanje v turški savni z aroma in kromoterapijo. Turška kopel zajema visoko vlažnost in nižjo temperaturo, pri čemer vdihavate toplo paro, ki je prepojena z aromami blagodejnih zelišč in dišav. Na voljo je tudi finska savna s suhim in vročim zrakom, kar lahko regulirate s polivanjem vročih kamnov. Bio savne iz ponudbe nudijo nekoliko nižje temperature in višjo vlažnost, zrak pa je prepojen z zeliščnimi aromami. Savna za dva oziroma tretmaji za pare pa se izvajajo v VIP rezidenci. Savna za dva vključuje različne pakete, katerim so dodane še masaže, hidro masažni bazen ter nega obraza.

Savna Ljubljana – Sense Wellness Club

Savne v mestu Ljubljana se nahajajo v Sense Spa Centru na Dunajski cesti 154, natančneje v Austria Trend Hotelu. Savne lahko obiščete vse dni v tednu, od ponedeljka do petka od 9 do 22 ure, ter ob sobotah, nedeljah in praznikih od 14 do 22 ure zvečer. Ker je število mest za obisk savne omejeno, se je potrebno na termin predhodno naročiti preko telefonske številke. Ob rezervaciji pa navedete osebne podatke ter vašo telefonsko številko. Sense Wellness savna Ljubljana nudi nakup darilnih bonov z naročili tudi preko elektronske pošte.