Tajske masaže Ljubljana - poleg tradicionalne na voljo tudi številne druge

Enostavno in zanesljivo pot do boljšega in vitalnejšega počutja zagotavljajo tajske masaže. Masažni salon v Ljubljani vam nudi različne tajske masaže, vsaka izmed njih pa je na svoj specifičen način prilagojena sproščanju problematičnih točk. Tradicionalna tajska masaža za lajšanje bolečin in preprečevanje bolezni uporablja različne tehnike masaže, ki največkrat temeljijo na navornem raztezanju mišic ob hkratnem pritiskanju na energijske točke, da bi se znova vzpostavil neoviran pretok energije skozi telo. Ker deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža vitalnosti.Poleg tradicionalne tajske masaže vam masažni salon Sense Ljubljana nudi tudi tajsko masažo z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči in z maslom (kakavovo, kokosovo in mangovo maslo). Toplo vam priporočamo kraljevsko tajsko masažo, ki je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji. V Sense Ljubljana vam zagotavljamo, da se boste po njej počutili kraljevsko.

masažni salon v Ljubljani

Masažni salon Sense Ljubljana izvaja tudi masaže, kot so:

    • orientalska refleksna masaža stopal, ki jo v Sense Ljubljana izvajamo s pritiski na akupresurne točke na podplatih;
    • filipinska hilot masaža je terapevtska masaža, ki z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja učinkovito odpravi bolečine v hrbtu;
    • pre-natal treatment pa je masaža, prilagojena potrebam nosečnic in je priporočljiva po prvih treh mesecih nosečnosti.

PRI NAS LAHKO UŽIVATE TUDI V MASAŽI STOPAL

Nega telesnega in duševnega zdravja je v današnjem, mnogokrat stresnem načinu bivanja, izjemnega pomena. Za eno najbolj sproščujočih gotovo velja prav tajska masaža. Cena zdravja je previsoka, da bi ga zanemarjali.

Tajska masaža - cena vas bo zagotovo navdušila

Zakaj si torej ne bi za spremembo privoščili tajske masaže? Ljubljana resda premore številne masažne salone, toda le redko kje boste našli tako usposobljene maserke in tako prijeten ambient z orientalskim pridihom. Masažni salon Sense Ljubljana je kraj sprostitve in oddiha od vsakodnevnih opravil, za kar poskrbi vrhunska tajska masaža. Cena je dostopna, o čemer se lahko prepričate tudi na naši spletni strani, kjer je na voljo cenik. Cena tajske masaže je le en klik stran. Vas zanima, kje je najboljša in najcenejša masaža v Ljubljani? Obiščite masažni salon Sense Ljubljana in se sami prepričajte, kako ugodna je lahko tajska masaža. Cena tako tradicionalne tajske masaže kot ostalih masaž v Sense Ljubljana vas bo zagotovo navdušila. Poleg tajske masaže Sense Ljubljana nudi tudi turško, finsko in bio savno, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plazo in vip rezidenco, kjer izvajamo tretmaje za pare, ki želijo še več ekskluzivnosti in še več intimnosti.

masaža