Pošlji povpraševanje

Darilni boni za rojstni dan - za masažo ali razvajanje

Darilni boni za rojstni dan so odlična izbira za darilo. Podarite darilni bon za masažo ali darilne bone za razvajanje v dvoje ter s tem polepšajte rojstni dan, praznike ali obletnico obdarjencu. Iščete idejo za darilo za valentinovo, dan žena ali božič? Izberite darilni bon za tajsko, filipinsko masažo, savno ali številne druge lepotne tretmaje, ki jih ponuja Sense Wellness Club.

NUDIMO TUDI DARILNE BONE ZA POSLOVNE PARTNERJE

Darilni boni za razvajanje in sprostitev

Darilni boni za masažoPresenetite slavljenca in mu podarite darilni bon za rojstni dan, ki mu bo zagotovil celovito sproščanje in razvajanje duha in telesa. Odločite se lahko za eno ali več storitev, ki jih bo zajemal vaš darilni bon za rojstni dan. Tako lahko kombinirate darilni bon za masažo in darilni bon za savno ali nego obraza in nog. Kombinacijo lahko sestavite sami, darilni bon za rojstni dan pa vam lahko pomaga sestaviti tudi osebje Sense Wellness Club-a. Na voljo so tudi različni paketi istih tretmajev, kot so naprimer 3x nega obraza ali 6x tretma za obnovo kože.
Ne glede na to, kateri darilni bon za rojstni dan boste izbrali, ste lahko prepričani, da bo vsak slavljenec vesel kraljevskega tretmaja, pa čeprav le za nekaj ur.

VEČ O VIKEND RAZVAJANJU V DVOJE

Darilni bon za masažo za odpravo nakopičenega stresa

darilni bon za razvajanje v dvojeDarilni bon za masažo je v preteklih letih postal priljubljeno in zelo zaželeno darilo. Klasična, filipinska, tajska masaža in številne druge so razkošno darilo za vsakega posameznika, ki je obremenjen z napornim in stresnim vsakdanjikom današnjega obdobja.Sense Wellnes Club ponuja oazo miru, ki zagotavlja sprostitev telesa in duha, darilni bon za masažo pa zagotavlja dragoceno vstopnico vanjo. Poleg že znanih masaž, lahko kot darilni bon podarite tudi nekoliko drugačne, kakor je naprimer darilni bon masažo nosečnic - pre natal treatment je masaža, ki je posebej prilagojena potrebam nosečnic. V primeru da iščete darilo za poroko ali obletnice, pa se lahko odločite za vip tretmaje za pare, kot so sanjska romanca, rajski vrt ali večna mladost.

Darilni boni - naročanje in popusti

Darilni boni za razvajanje v dvoje, boni za rojstni dan, obletnice in druge pomembne dogodke so pri številčnejšem nakupu cenejši. Pri naročanju večjega števila darilnih bonov, ki jih ponuja Sense Wellness Club, imate tako na voljo posebne ugodnosti. Pri nakupu:

  • nad 10 darilnih bonov, prejmete 10 % popusta,
  • nad 25 darilnih bonov, prejmete 15 % popusta in
  • nad 50 darilnih bonov, prejmete 20 % popusta.

Darilni bon za rojstni dan ali druge priložnosti lahko naročite osebno na recepciji wellness cluba, po telefonu ali preko spletne trgovine. Darilni boni za pravne osebe se izjemoma naročajo le pisno.