Tradicionalna tajska masaža ugodno vpliva na delovanje organizma in duševno počutje

Tradicionalna tajska masaža je pomemben del tradicionalne tajske medicine. Njena posebnost so različne terapevtske tehnike in raztezne vaje ter pritiski na energijske točke po telesu, ki znova vzpostavijo neoviran pretok energije skozi telo. Tradicionalna tajska masaža deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje. Ker deluje veliko globlje kot klasična masaža telesa, jo imenujemo tudi masaža vitalnosti.
Tradicionalna tajska masaža telesa v Sense spa centru Ljubljana lahko poteka leže na hrbtu, trebuhu in boku ter v sedečem položaju. Izvajamo jo na blazini na tleh. Oblečeni ste v udobna naravna oblačila. Pri masaži uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena. Po kratki sprostitvi začnemo s stimulacijo akupresurnih točk na stopalih in nogah, nato nadaljujemo s kombinacijo počasnih in blagih razteznih prijemov ter aktiviranjem glavnih energetskih kanalov, ki jih Tajci imenujejo 'Sen linije'. Običajna, približno enourna seansa se običajno začne pri nogah in konča pri glavi.

Tradicionalna tajska masaža

Tajska masaža v Ljubljani - Sense spa center nudi številne masaže

Tradicionalna tajska masaža v Sensu spa centru v Ljubljani je le ena od številnih. Na voljo so tudi tajska masaža z olji (aromatičnimi), s toplimi zelišči, z mangovim maslom, s kakavovim in kokosovim maslom, orientalska masaža stopal, terapevtska filipinska hilot masaža ter pre-natal treatment za nosečnice.
Za kraljevsko počutje vam toplo priporočamo kraljevsko tajsko masažo, ki je pravzaprav tradicionalna tajska masaža z aromatičnimi olji.

VEČ O NUAD THAI TUKAJ

Sense tajska masaža z aromatičnimi olji

Tajska masaža z aromatičnimi olji je v primerjavi z nekoliko tršo tradicionalno masažo bolj sprostitvena in kot taka še posebej primerna za tiste, ki tajsko masažo občutijo prvič. S kombinacijo ročnih tehnik mehke in močne masaže z dolgimi in kratkimi masažnimi gibi in pritiski s stimulacijo akupresurnih točk vas bo tovrstna tajska masaža v Ljubljani sprostila, obnovila vaše telo in um ter vas napolnila z energijo.
Tajska masaža z olji se v Sense spa centru v Ljubljani izvaja z različnimi aromatičnimi olji po vašem izboru. Naravna eterična olja kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.

Vas je tajska masaža navdušila? Vas zanima cena? Obiščite našo spletno stran in preverite cenik. Vabljeni tudi v naš spa center, kjer se boste prav tako lahko prepričali, da je naša tradicionalna tajska masaža najbolj ugodna v Ljubljani.

Tajska masaža z olji


Sense spa center | Ugodna cena tajske masaže - povezave do naše spletne strani:

  • Tradicionalna tajska masaža
  • Tajska masaža z olji
  • Tajska masaža v Ljubljani