Pošlji povpraševanje

Plavanje v mestni oazi

Plavanje je odlična rešitev za vsakogar in v vsakem letnem času, saj imamo na voljo, poleg odprtih bazenov kot tudi bazene zaprtega tipa, ki se nahajajo razpršeno po celotni Sloveniji. Tako so dostopni vsakomur, ki si zaželi malo sprostitve, za tiste bolj aktivne pa bazeni predstavljajo ponoven, malo bolj sproščen trening, kjer neizmerno uživajo.

OGLEJTE SI CENIK BAZENOV >>>

Prednosti plavanja

Plavanje je odlična rešitev za vse aktivne, kot za tiste malo manj aktivne. Vse kar potrebujemo za ta »šport« ali »šport za sprostitev« kot mu pravijo nekateri, so: bazen, kopalke, čas, in znanje plavanja ter plavalnih tehnik.

Plavanje v bazenih je tudi odlična rešitev za vse letne čase, ne glede na vremensko napoved, saj lahko izkoristimo notranje bazene, tako za trening kot tudi za sprostitev, druženje in uživanje s svojimi najbližjimi.

Plavanje v bazenu v Ljubljana

Vadba v bazenu ni vključena v terapije samo zaradi sprostitve, v bazenu lahko okrepimo tako mišice, saj je plavanje odlično za boljšo telesno pripravljenost. Med plavanjem uporabljamo prav vse telesne mišice, trebušne, hrbtne, prsne in zadnjične, v kolikšni meri pa je odvisno od plavalnega sloga. Plavanje je tudi odlična aerobna vadba, ki ne obremenjuje okostja, zato je primerna za vse starostne skupine. Voda podpira telo in s tem razbremeni sklepe in kosti, zato je ta vadba primerna tudi za posameznike s prekomerno telesno težo. Pri počasnem plavanju naj bi v desetih minutah izgubili od 60 do 150 kalorij in to posameznikom s prekomerno telesno težo omogoča, da nekaj kilogramov izgubijo, preden se odločijo za kakšen bolj obremenilni šport.

Vstopnina

Gre za enega cenejših športov. Edina oprema, ki jo potrebujemo so kopalke in morda krema za sončenje v vročih poletnih dneh. Tisti, ki si želijo zgolj sprostitve in redkokdaj zahajajo v javne bazene, jim dnevna vstopnica za bazen ne predstavlja večjega stroška. Za tiste bolj aktivne pa so na voljo tudi vstopnice za daljše časovno obdobje (mesečne, polletne, letne … ) ki jih lahko koristijo določeno obdobje po lastni volji.

Sense Wellness bazeni v Ljubljani

Gre za enega prestižnejših Wellness bazenov v osrčju prestolnice Slovenije, Ljubljani, ki ponuja pravo razvajanje še za tako zahtevne stranke. Izbirate lahko med mnogo možnostmi, med njimi se lahko odločite tudi za razkošen Penthouse bazen z odprto teraso in pogledom na grad. Nudijo pravo razvajanje v kombinirani finsko/bio ter infra savni. Za zasebnost je poskrbljeno v VIP prostorih z infra savno, masažno kopeljo in masažnimi rituali v dvoje.

Prednosti plavanja v bazenu

Razvajanje v dvoje

Privoščite si lahko celoten vikend s svojo boljšo polovico in izkoristite ponudno, ki je postala v zadnjih letih precej razširjena. Gre za pakete vikend razvajanja v dvoje v Ljubljani. Zaradi vse bolj natrpanih vikendov, pogosto zmanjka časa za naše najbližje in celo za nas same. Zato je na trgu vse več ponudb in možnosti, da odpravimo stres, se sprostimo in posvetimo nam samim in našim najbližjim. Iz tega razloga, ogromno Wellnessov ponuja tako imenovana vikend razvajanja, ki so prava sladka rešitev za kratek pobeg iz realnosti v oazo možnosti in sprostitve. V vikend paket je vključen VIP Wellness, zakup privatne uporabe infrardeče savne in masažne kopeli, kjer se boste skupaj z boljšo polovico sprostili in še bolj povezali, dobite pa tudi tajski čaj, ki vas bo popeljal skozi omamne okuse.

Ne veste kaj bi podarili vašim najdražjim?

Boni, ki jih lahko kupite za vaše najdražje so primerni za vsako priložnost, ni pomembno ali je to rojstni dan, Božiček ali obletnica. Sprostitev je zaželena prav v vsakem letnem času in v vsakem trenutku, glede na današnji tempo življenja.

Prebudite iskrice, ki ugašajo, zanetite plamen nove ljubezni ali pa samo poskrbite za vaše zdravje in zdravje vaše boljše polovice. Sprostite se in odmislite vse težave, ki vas mučijo. Odpravite stres iz svojega življenja in se prepustite uživanju. Prerodite se in napolnite baterije za naprej, da boste šli novim zmagam naproti. Živite samo enkrat, izkoristite trenutke, ki so vam na voljo, v najboljši meri kot sami lahko.