Odstranjevanje celulita za vaše samozavestno počutje

Odstranjevanje celulita je v današnjem času, ko vsi mediji močno pretiravajo z lepim izgledom, kateremu smo podvržene predvsem ženske, skoraj nujen proces. Dobro je, da vemo, kako se znebiti celulita na docela naraven način. Bolje kot odstranjevanje celulita je, da celulit preprečimo.

ROČNA ANTICELULITNA MASAŽA

Kako se znebiti celulita? Bolje ga je preprečiti!

Preprečevanje celulita je torej boljše kot odstranjevanje celulita. Boj proti celulitu lahko bojujemo na več načinov. Pomembno je, da pijemo čimveč vode. To izpere strupene snovi iz našega telesa in prepreči maščobnim celicam, da bi se dvignile proti površju kože. Pomembno je, da se tudi primerno prehranjujemo: to pomeni uravnoteženo prehrano, ki naj vsebuje čimmanj maščob. Rekreacija štirikrat ali petkrat tedensko bo tudi omogočila, da se bo telo primerno čistilo strupenih snovi. Res pa je, da to še ni odprava celulita, ampak samo preventivni ukrep.

Anticelulitna masaža za odstranjevanje celulita

Ročna anticelulitna masaža zmanjšuje celulit na stegnih, celulit na nogah in celulit na zadnjici. Odpravljanje celulita z masažo je mogoče, ker masaža pospeši cirkulacijo na mestih, ki so prizadeti s celulitom. Odstranjevanje celulita z masažo se dogaja, ker se tako poveča pretok v krvnih in limfnih kapilarah. Zaradi masaže se manj kopičijo maščobne celice in manj se zapira medcelični prostor, tako da se maščobni skupki ne morejo tvoriti tako močno. Slednje sicer ni odpravljanje celulita, je pa njegovo zaviranje oziroma preprečevanje.

Odstranjevanje celulita v SensuOdprava celulita na nogah

Kako se znebiti celulita? Elektrostimulacija uniči celulit!

Elektrostimulacija je eden najbolj vsestranskih načinov oblikovanja telesa in je tudi odgovor na vprašanje, kako se znebiti celulita. Elektrostimulacija je sovražnica celulita, ker je intenzivna izometrična vaja, ki oblikuje telo in krepi mišice. Elektrostimulacija je dobra metoda za odstranjevanje celulita, ker dejansko posnema fizično aktivnost. Elektrostimulacija namreč ogreje vsako mišico posebej , mišice pa delujejo tudi hkrati, usklajeno. Celulit tako nima možnosti, vaša koža pa postaja vse lepša.