Pošlji povpraševanje

Udobna medicinska oblačila za medicinske sestre in zdravnike

Certificirana in zaposlenim prilagojena medicinska oblačila so bolnišnicam, klinikam, ordinacijam, ambulantam in drugim ustanovam iz zdravstvene stroke na voljo za najem pri podjetju Lindström, ki je v evropskem prostoru vodilno na področju tekstilnih storitev. Podjetje je zasnovalo standardizirano kolekcijo CarePro za delovne obleke v zdravstvu, ki so izjemno udobne in kvalitetne, se dobro prilegajo telesu, izboljšujejo dobro počutje zaposlenih in odražajo profesionalnost blagovne znamke. Kolekcija zajema zdravniške halje, tunike ter oblačila za medicinske sestre in drugo zdravstveno osebje.

Vsaka zdravstvena ustanova lahko prilagodi medicinska oblačila lastnim potrebam in željam, pri čemer pa podjetje Lindström poskrbi za celovito storitev izposoje in zagotavlja trajnost in stroškovno učinkovitost s prihranki na virih. Varna, higiensko čista in vzdrževana medicinska oblačila so zaposlenim vedno na voljo, pri čemer ponudnik poskrbi za ažurno dostavo in prevzem, industrijsko pranje in vzdrževanje. Storitev najema je usmerjena k temu, da podjetja lahko izdatno prihranijo na času in stroških.


Izposoja delovne obleke v zdravstvu – upravljanje zalog in naročanje preko aplikacije  

V večjih zdravstvenih klinikah, ustanovah in bolnišnicah porabijo veliko virov, zato da bi zaposlenim lahko zagotovili vedno urejena, higiensko čista in varna medicinska oblačila. Največjo prepreko predstavljajo postopki čiščenja, vodenje zalog ter spremljanje porabe in stroškov za delovne obleke v zdravstvu. Podjetje Lindström rešuje zagato z eLindström interaktivno storitvijo na spletu, ki naročnikom zagotavlja mobilnost in olajšuje upravljanje.

Upravljalci lahko oblačila za medicinske sestre in drugo zdravstveno osebje naročajo le z nekaj kliki preko aplikacije, pri čemer je mogoče dodati nova naročila, spremljati zaloge v realnem času, pregledovati poročila in oddati zahtevo za vzdrževanje. Tako se za izposojene delovne obleke v zdravstvu v vsakem trenutku ve, koliko medicinskih oblačil je v uporabi, koliko njih je v postopku industrijskega pranja in kdaj podjetje lahko pričakuje dostavo in prevzem. Medicinska oblačila so opremljena s čipi za radijsko frekvenčno identifikacijo, kar omogoča pametno skladiščenje in evidentiranje zalog.
Oblačila za medicinske sestre dosegajo najvišje higienske standarde

Izposojena delovna obleka medicinske sestre ali zdravnika je podvržena postopku industrijskega pranja, ki zagotavlja, da se vsa umazanija in madeži na medicinskih oblačilih učinkovito odstranijo. Zato medicinska oblačila dosegajo najvišje higienske standarde, ki so v zdravstveni stroki zelo pomembne. Zdravstveno neoporečna in varna delovna uniforma, ki jo nosi medicinska sestra, odraža profesionalnost podjetja in blagovne znamke, ki skrbi za kontrolo kakovosti.

Industrijsko čiščena delovna obleka medicinske sestre tudi ohrani vse zaščitne lastnosti, zato da ne prihaja do navzkrižne kontaminacije patogenih bakterij, ki se prenašajo iz bolnika na zdravstveno osebje in obratno. Oblačila za medicinske sestre in drugo osebje so tudi varna, kar podjetje Lindström zagotavlja s kontrolo kakovosti, ki vključuje redne preglede, ponovno obdelavo in popravila delovne obleke v zdravstvu. Medicinska oblačila, ki se čistijo industrijsko, tudi pustijo manjši ogljični odtis, saj se porabi manj vode in sredstev za čiščenje.


oblačila za medicinske sestre

Unikatna delovna uniforma – medicinska sestra predstavlja zdravstveno ustanovo

Javne zdravstvene ustanove se največkrat odločajo za medicinska oblačila, ki so na voljo za izposojo v standardizirani kolekciji CarePro. Na drugi strani pa je veliko zasebnih klinik in ordinacij s svojo blagovno znamko, ki želijo da osebje nosi unikatne delovne obleke v zdravstvu. Podjetje Lindström nudi tudi izvirna in individualno prilagojena oblačila za medicinske sestre in zdravnike, ki jih po meri naročnika oblikuje izkušen in kreativen oddelek za oblikovanje. S tem podjetja lahko ustvarijo dober prvi vtis na svoje stranke in krepijo identiteto blagovne znamke. V vsakem primeru pa so medicinska oblačila oblikovana tako, da se zaposleni v njih dobro počutijo in lažje opravljajo svoje vsakodnevno delo.

Udobna oblačila za medicinske sestre v skrbno izbranih materialih in funkcionalnih dodatkih so izdelana tako, da nudijo udobje pri premikanju, dvigovanju, vlečenju bremen, počepanju in drugih aktivnostih, ki jih zdravstveno osebje opravlja pri delu s pacienti.