Predelava na plin se vam bo povrnila že v kratkem času


Predelava avta na plinPredelava na plin je cenovno zelo ugodna, saj boste zanjo plačali le nekje med 900 in 1500 evri. Predelava vozila na plin se vam bo povrnila že zelo hitro: ko boste prevozili le 20.000 kilometrov, bo investicija že v celoti povrnjena. Predelava na plin je podobna, kot da bi kupili dobre delnice: pri delnicah vam dividende najprej povrnejo strošek investicije, potem pa z nadaljnjimi dividendami začnete služiti. Pri avtoplinu je zelo podobno, le da tam ne služite denarja z dividendami. Vaš prihranek se povečuje z vsakim prevoženim kilometrom, saj je cena plina LPG vedno toliko nižja od cene bencina ali dizla, da ni vprašanje ali boste prihranili: vprašanje je le koliko boste prihranili. Montaža plinske naprave v avto je zato boljša naložba od nakupa vsake delnice. Več se vozite, več prihranite. Omogočimo vam tudi vgradnjo plina na obroke, če se boste tako odločili. Pri nas izvedemo najboljšo predelavo avta na plin. Poleg tega ima avto na plin številne druge prednosti razen prihranka z gorivom: verjetno je še najpomembnejša varnost, saj je plinski rezervoar bistveno varnejši od bencinskega.


Do predelave na plin pridete zelo hitro in poceni

Če menite, da je predelava na plin zapletena in draga, se na srečo motite. Poleg tega, da je poceni in da vam pri nas, kjer izvajamo najboljšo predelavo na plin, omogočimo celo vgradnjo plina na obroke, se montaža plinske naprave v avto lahko zgodi že v enem dnevu. Že naslednji dan boste lahko uživali ugodnosti nizke cene plina LPG.


Montaža plinske naprave v avto je sila enostavna

Montaža plinske naprave je tehnično enostavna, seveda pa lahko vnaprej še vedno uporabljate bencinski pogon. Med plinom in bencinom lahko po želji mirno preklapljate. Sestavni del montaže plinske naprave je vgradnja plinskega rezervoarja: najpogosteje ga vgradimo na mesto rezervnega kolesa.


Cene plina LPG so v primerjavi z bencinom smešno nizke

Cena plina LPG je kar dvakrat nižja od cene bencina! Res pa je, da se ne boste vozili dvakrat ceneje, saj je po litraži poraba plina nekoliko večja od bencinske. Kljub temu pa je cena plina LPG tako nizka, da se vam predelava na plin res konkretno izplača.


Gen1 | Predelava na plin je vredna svojega denarja