Male čistilne naprave kakovostno prečistijo odpadno vodo

Male čistilne naprave so izjemno priljubljene naprave, ki se uporabljajo za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstva tam, kjer ni priključka na kanalizacijo, zato se največkrat uporabljajo v gorskih kočah, samotnih hišah v gozdu ali pa na objektu, kjer je priključek na kanalizacijo predrag.

Male čistilne naprave so nadomestek starih greznic, katerih negativna lastnost je bil vseprisoten smrad in drago čiščenje, sedaj pa s pomočjo kakovostnih malih čistilnih naprav uspešno prečistimo odpadno vodo, smrad je zgolj še oddaljen problem, zato smo prepričani, da boste nad njimi navdušeni. V podjetju Armex vam zagotavljamo različne vrste malih bioloških čistilnih naprav, ki imajo različne velikosti, pri izbiri in postavitvi pa je izjemno pomembno dimenzioniranje male čistilne naprave, saj morate približno vedeti, koliko ljudi živi v gospodinjstvu, da boste vedeli, koliko odpadne vode lahko pričakujete. Male čistilne naprave so odlična rešitev in verjamemo, da vam bodo olajšale življenje.

Male čistilne naprave so okolju prijazne

Male čistilne naprave kakovostno prečistijo odpadno vodo iz stranišč, pralnih in pomivalnih strojev zato so izredno priljubljene med vsemi tistimi, ki živijo v naravi, kjer ni priljučka do kanalizacije ali pa je predrag. V zadnjem času se vse več gorskih koč odloča za kakovostne male čistilne naprave, saj imajo v poletnem času veliko gostov, črpalke pa navdušujejo tudi lastnike različnih vikendov v naravi, pa tudi različne gostinske objekte. Ena izmed pomembnih lastnosti malih čistilnih naprav je tudi ta, da je čiščenje odpadnih voda tako kakovostno, da jih po končanem čiščenju lahko izpustimo nazaj v okolje, kar pomeni, da ne onesnažujemo okolja in pripomore k naravi. V času, v katerem živimo, ko je ekologija izjemno pomembna na vsakdanjem področju je to velik plus in verjamemo, da bodo čistilne naprave prepričale tudi vas. Cena malih čistilnih naprav je različna in pogojena z velikostjo ter zmogljivostjo čistilnia nprav, ne glede na izbiro pa vam v našem podjetju nudimo poleg kakovosti tudi ugodno ceno.

Zakonodaja glede malih čistilnih naprav

Male čistilne naprave so izjemno kvalitetne naprave, ki delujejo ekološko, obenem pa imajo izredno majhno porabo elektrike, kar je ključno pri zmanjšanju mesečnih stroškov. S svojo vrhunsko tehnologijo male čistilne naprave zagotavljajo izjemno enostavno delovanje, prav tako pa je zanesljivo in enostavno čiščenje. V zakonodaji Republike Slovenije je zapisano, da mora imeti objekt, ki nima priključka na kanalizacijo obvezno malo čistilno napravo za čiščenje odpadnih voda. Na voljo so vam različne male čistilne naprave, odvisno od velikosti, zmogljivosti in namembnosti in verjamemo, da bo pri nas vsakdo našel primerno malo čistilno napravo, ki jo določena v zakonodaji. Nudimo vam ugodne cene, obenem pa vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali o pravilni izbiri, zato nas kontaktirajte po telefonu ali emailu, lahko pa nas obiščete tudi osebno.

Male čistilne naprave OneClean

Subvencija za male čistilne naprave

Male čistilne naprave so po zakonodaji nujne tam, kjer ni priključka na kanalizacijo ali pa je priključek predrag, zato mora lastnik objekta poskrbeti za kakovostno čistilno napravo, ki bo kvalitetno prečistila odpadno vodo. Male čistilne naprave so izjemno ekološke, saj ne onesnažujejo okolja, obenem pa vodo prečistijo tako kvalitetno, da jo lahko izpustite nazaj v okolje, zato Republika Slovenija podeljuje subvencijo ob nakupu čistilnih naprav, s čimer privarčujete pri začetni investiciji. Verjamemo, da vas bodo male čistilne naprave navdušile, saj so kakovostnejši nadomestek starih greznic, obenem pa čistilne naprave ne zahtevajo dragega čiščenja. Podjetje Armex je specializirano za prodajo kakovostnih čistilnih naprav po ugodni ceni in upamo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam. Mi smo pravi naslov za male čistilne naprave.