Zaščitna oprema in obleka: tudi gozdarska zaščitna čelada

Zaščitna oprema se deli v različne kategorije. To je lahko na primer zaščitna oprema za glavo (predvsem zaščitna čelada), sluh, oči, roke, stopala ipd., seveda pa je tudi zaščitna obleka pomemben element, ki poskrbi za optimalno udobje in varnost v najrazličnejših pogojih. Kakovostna osebna zaščitna oprema je tako osnova za opravljanje številnih poklicev. Ker pa ljudje opravljamo različne zadolžitve, mora biti temu prilagojena izbira opreme. Še posebej kompleksna je gozdarska zaščitna oprema, znotraj katere ima vsekakor najpomembnejšo vlogo zaščitna čelada. Skrbno izbrana gozdarska zaščitna oprema - čelada in drugo - je nujni pripomoček, preden se odpravite v gozd oziroma na sečišče.

zaščitna oprema in oblačila


Vrhunska gozdarska zaščitna oprema: zaščitna čelada in drugi kosi

gozdarska zaščitna opremaGozdarska zaščitna oprema vsekakor ni nekaj, pri čemer bi bilo smiselno varčevati, saj se s tem povsem po nepotrebnem izpostavljate povečanemu tveganje za poškodbe, kar velja še posebej za izbiro čelade. Seveda pa kakovostna gozdarska oprema ni nujno tudi nerazumno draga. Vrhunska gozdarska zaščitna oprema, ki vam jo ponujamo pri Trgosu, je izvrsten dokaz za to. Ne le da je naša gozdarska zaščitna oprema (čelada itn.) izjemno kakovostna, ampak je tudi cenovno zelo dostopna. Še posebej skrbno je izbrana zaščitna čelada, uvrščena v ponudbo, saj se zavedamo, za kako pomemben kos gozdarske opreme gre. Zaščitna čelada je izdelana iz trpežnega polietena in opremljena z nastavljivim glušnikom - takšna zaščitna gozdarska čelada tako obvaruje tudi vaš sluh.

VEČ O ZAŠČITNIH OBLAČILIH ZA GOZDARJE


Ugodna zaščitna obleka in dodatna oprema za druge poklice

Vas morda bolj kot gozdarska zaščitna oprema, na primer gozdarska zaščitna čelada, zanima zaščitna obleka za delo na cesti? Naša ponudba je lahko dovolj raznolika, da lahko v njej vsakdo poišče artikel, ki ga potrebuje. Zaščitna obleka in dodatna osebna zaščitna oprema, tudi na primer zaščitna čelada za delo na gradbišču, sta vam na voljo po izjemno dostopnih cenah. Če vas zanimata poceni in kakovostna osebna zaščitna oprema ter obleka, vam ni več treba iskati dalje!

IZBERITE NAJPRIMERNEJŠO OSEBNO ZAŠČITNO OPREMO