Konzolni regali za skladiščenje dolgega blaga

Pri skladiščenju blaga večjih dolžin so običajne rešitve (npr. paletni regali) pogostokrat neprimerne, saj ne omogočajo nalaganja tako dolgih predmetov. V takem primeru so najbolj ustrezni tako imenovani konzolni regali, saj ti nudijo vse potrebno, da takšne predmete pospravite varno in pregledno, hkrati pa omogočajo hiter dostop do njih. V podjetju Tokas smo poskrbeli, da boste podolgovate predmete zlahka pospravili v svoje skladišče, saj so regali, ki jih sestavljajo konzolni nosilec in konzolne police, na voljo z vsemi potrebnimi dodatki in dopolnilno opremo.

Konzolni regali - nosilec in konzolne police

Konzolni regali

Bi radi skladiščili deske, cevi, dolge kose pločevine različne profile itd., pa nimate na voljo ustrezne skladiščne opreme? Če je tako, potem so idealna rešitev konzolni regali. Sistem je sestavljen modularno (iz posameznih modularnih elementov), kar pomeni, da je zelo prilagodljiv. Poleg tega so omenjeni regali za skladiščenje blaga samostoječi in jih ni treba pritrjevati v steno ali strop ali pa povezovati. Ker se lahko takšnemu fiksiranju izognemo, prihranimo veliko dela in časa. Konzolne police, ki so eden od elementov, iz katerega so sestavljeni konzolni regali, so nastavljive v 50-mm višinskih intervalih. Glavne strukture so rdeče barve (RAL3000), konzolni nosilec pa rumene (RAL 1004).

Varno in prilagodljivo skladiščenje blaga

Kot smo že omenili, so konzolni kovinski regali za skladiščenje blaga modularni, zato so poleg enostavne montaže tudi izjemno prilagodljivi. Konzolne police in nosilce lahko prilagodite tako rekoč vsakemu prostoru in nosilnosti. Konzole so vodoravno vpete na nosilni steber. Konzolni regali so lahko visoki tudi do 6,5 metra, njihova nosilnost pa na konzolo sega do 1500 kg. S takšnimi regali lahko popolnoma izkoristite prostor in ga prilagodite svojim potrebam. V podjetju Tokas vam za vso našo skladiščno opremo nudimo načrtovanje, izdelavo po meri ter dostavo in montažo. Naj bo vaš skladiščni prostor urejen, pregleden, varen in zlahka dosegljiv - s konzolnimi regali podjetja Tokas.

Tokas | Konzolni regali, skladiščenje blaga, konzolne police, konzolni nosilec - povezave do naše spletne strani:
  • Skladiščenje blaga
  • Konzolne police
  • Konzolni nosilec