Kovinski regali za optimalni izkoristek prostora

Kovinski regali vam zagotovijo ekonomično izkoriščanje danega prostora. Za dodaten prihranek pri nakupu lahko izberete tudi skladiščne regale, ki so bili že rabljeni a se vseeno ponašajo z trpežnostjo, stabilnostjo ter dolgo življenjsko dobo. Na izbiro smo vam postavili tudi različne izvedbe posameznih arhivskih in konzolnih regalov ter drugih regalov za skladišča, dom ali druge namene. Posamezni artikli se med seboj razlikujejo tudi v zmožnosti obremenitve, pri izbiri najustreznejše kovinske omare ali regalov po meri pa vam vselej tudi strokovno svetujemo.

Kovinski konzolni regali za vse vrste obremenitev

Skladiščni konzolni regali Konzolni regali so enostavni samostoječi kovinski regali, ki vam omogočijo varno in pregledno shranjevanje daljših materialov, kot so cevi, les in plošče. Regale za skladišča lahko poljubno sestavite ter si tako zagotovite najustreznejše kovinsko pohištvo. Poleg tega vam pri ZAK d.o.o. ponujamo tudi druge kovinske omare za delavnice, varnostne omare in zanesljive trezorje ter številno drugo dodatno opremo. Nosilnost odlagalnih ročic se med posameznimi modeli kovinskih konzolnih regalov med seboj razlikuje, za večjo varnost pa si pri nas lahko za ugodno ceno kupite tudi varovalo proti kotaljenju z ročic. Za posamezne skladiščne regale, ki so rabljeni a nepoškodovani, vam nudimo tudi ugodne akcije in znižanja, pri vsakem nakupu pa vam z veseljem tudi svetujemo in pomagamo pri ustrezni izbiri kovinskega pohištva.

Ugodni skladiščni regali: rabljeni, a vseeno kvalitetni in zanesljivi

Če iščete ugoden in nadvse funkcionalen način shranjevanja, potem so varnostne in kovinske omare za delavnice po meri pravi odgovor za vas. V naši raznovrstni ponudbi se prav tako lahko odločate med kovinskimi konzolnimi regali za skladišča v poljubnih dimenzijah, dizajnih in barvnih paletah. V primeru, da ne potrebujete specifično izdelanih skladiščnih regalov, se lahko odločite tudi za rabljene regale ter tako dodatno prihranite. Za nakup rabljenih skladiščnih regalov namreč omogočamo tudi več kot polovično znižanje, pri vsakem nakupu pa vam naročene kovinske regale hitro dostavimo ter jih po vaši želji tudi poljubno sestavimo in kombiniramo. Kontaktirajte nas ali pa se osebno oglasite v naših razstavno prodajnih prostorih ter si zagotovite najučinkovitejši sistem shranjevanja!

ZAK inženiring d.o.o. | Kovinski regali za enostavno in učinkovito shranjevanje - povezave do naše spletne strani: