Kovinske police za shrambo vam omogočijo trajnost

Kovinske police za shrambo ali kovinske police za trgovino so izdelane tako da nudijo vzdržljivost, dolgotrajno življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje higienskega minimuma oziroma čistoče v prostoru. V primerjavi z lesenimi policami so kovinske police za shrambo enostavnejše za uporabo. Le te so narejene iz več manjših kovinskih polic, ki jih nato enostavno sestavimo v celoto. Ali se odločite za nakup rabljenih polic ali novih pravzaprav ni pomembno.

Kovinski regali in police so proizvod z dolgo življenjsko dobo. Zato so kovinske police za trgovino ali kovinske police za shrambo artikel, ki ga izbirajo dobri gospodarji. Pri našem podjetju je cena kovinskih regalov ugodna, vendar kljub temu nudimo tudi rabljene kovinske regale in rabljene kovinske police.

Kovinske police za shrambo in trgovinoRabljeni kovinski regali in kovinske police

Komu so namenjeni kovinski regali?

Tehnologija proizvodnega postopka omogoči, da bodo vaše kovinske police za shrambo oziroma kovinske police za trgovino tudi ličen izdelek z visoko estetsko vrednostjo, na katerega boste upravičeno ponosni. Kljub temu da so leseni izdelki vedno bolj dobrodošli, je za določene dejavnosti bolj priročna kovinska oprema. V Podjetju Zak d.o.o. vam nudijo pestro ponudbo kovinske opreme, od regalov za velika in mala skladišča do kovinskega pohištva kot so omarice, predalniki, garderobne omare itd., ki so primerne za šole, kopališča, športne dvorane, arhive in podobno. Svojo široko ponudbo so izpopolnili tudi za varnostnimi omarami in trezorji.


Kovinske police za shrambo imajo celo vrsto prednosti

Kovinsko pohištvo kot so police za skladišča ali trgovine je enostavno čistiti. Namreč kovinskih polic ni potrebno lakirati, mazati ali brusiti.
Kovinske police za trgovino je na primer bistveno lažje čistiti, ko je to v primerih, če so ti elementi izdelani iz lesa. Če pride izlitja tekočine, se namreč ta vpije v les. Pri kovinskih policah za shrambo pa se to seveda ne zgodi. Tekočina bo na policah enostavno nedotaknjena počakala, dokler je ne boste v miru pobrisali. Če pride do udarca v leseno polico ali pa do udarca v kovinski regal in polico, bo slednja seveda preživela bistveno večje obremenitve. V točki, ko pride na lesenem proizvodu do usodne poškodbe, po kateri je treba pohištveni artikel zamenjati, bo prišlo na kovinskem regalu in polici, kot je denimo kovinska polica za trgovino, le do estetskih prask ali vdrtin, zaradi katerih pa funkcionalna vrednost izdelka še ne bo motena. Najboljša novica pa je seveda to, da je cena kovinskega regala glede na to, kaj za vaš denar dobite, ugodnejša od lesenega. Za dodaten prihranek poskrbi možnost nakupa kovinskih regalov (rabljenih).

Rabljena kovinska galanterija

V podjetju Zak d.o.o. nudi tudi odkup rabljene kovinske galanterije, ki obsega rabljeni kovinske regale, rabljene kovinske police, rabljene pretočne regale, rabljene ognjevarne trezorje, rabljeno pohištvo in še in še. V Kolikor potrebujete le posamezni kos kovinskega pohištva, si oglejte našo spletno stran.