Whey proteini vanilijaWhey proteini z okusom čokolade ali vanilije - najboljši proteini za mišice!


Whey proteini so izredno priljubljeni med navdušenci fitnesa. Pravzaprav je dovolj velika količina beljakovin oziroma proteinov ključna za zdravo in hitrejšo rast mišic. Beljakovine so osnovni gradniki mišičnih tkiv in pri izgradnji nove mišične mase in oblikovanju lepe postave igrajo pomembno vlogo. Tako rekreativni kot tudi profesionalni športniki prisegajo na whey proteine. Če želimo uspešno pridobivati mišično maso in ohraniti športno postavo, moramo poskrbeti, da je hrana, ki jo uživamo, bogata z beljakovinami. Ker pa včasih nimamo časa za pripravo takšnega obroka, lahko proteini naredijo veliko. Proteini po treningu poskrbijo, da so vaše mišice nahranjene, vi pa lahko brezskrbno uživate v njihovem okusu.


Prodajni program ponuja različne okuse proteinov za pripravo napitka


V našem prodajnem programu boste našli različne izdelke iz segmenta športne prehrane, med njimi pa zmagovalno mesto zasedajo prav whey proteini v različnih okusih. Proteini z okusom čokolade so izredno priljubljeni med ženskami, vendar tudi moški radi posegajo po njih. Ste večji ljubitelj vanilije? V naši ponudbi so tudi takšni proteini. Vanilija, čokolada, sadni okusi in še veliko več - oglejte si našo ponudbo na spletni strani THE Nutrition, kjer lahko v naši spletni trgovini v le nekaj korakih opravite svoj nakup. Pripravite si odličen proteinski napitek in uživajte v njegovem okusu.


Proteini za mišično maso - najboljši whey proteini na trgu


Našim uporabnikom ponujamo široko paleto proteinskih izdelkov. Ekipa strokovnjakov je za vas pripravila odlične proteinske izdelke, s pomočjo katerih boste poskrbeli za hitrejšo mišično rast in vaše boljše počutje. V svetu športa so proteini izredno priljubljeni, saj so proteini odličen nadomestek za beljakovinski obrok. Strokovnjaki so ugotovili, da imajo whey proteini veliko pozitivnih učinkov na naše telo in da to niso zgolj proteini za mišice. Proteini blagodejno vplivajo na zdravje in dobro počutje. Whey proteini so pravzaprav sirotkine beljakovine, ki so narejene oziroma pridobljene s posebnimi postopki, da se ohranijo vse pozitivne lastnosti teh super beljakovin. Proteini pa niso priljubljeni le pri športnikih, za katere so proteini po treningu že samoumevni, mnogo posameznikov se zaveda koristih učinkov sirotkinih proteinov in se odloča za njih. THE Nutrition vam ponuja najboljše proteine za mišice na trgu. Preverite našo ponudbo.


Kako pomembni so proteini za mišice in oblikovanje telesa?


Beljakovine skrbijo za obnovo celic in posledično obnavljajo mišično tkivo. Dovolj velik vnos beljakovin vam bo pomagal pri boljši regeneraciji po telesni aktivnosti, prav tako po pomagal zgraditi ali ohraniti vašo mišično maso ter oblikovati vaše telo. Več mišične mase pomeni lepše oblikovano in bolj čvrsto telo. Več mišične mase pomeni tudi večjo porabo kalorij in posledično lepše oblikovano postavo. Mnogi so še vedno mnenja, da so proteinski praški, ki jih lahko najdete na policah trgovin, umetni. Vendar temu ni tako. Gre za izredno kakovostne in učinkovite beljakovine sirotke, ki so popolnoma naravne, saj so pridelane iz mleka.

Proteini za mišice z okusom čokolade


Pozitivni učinki whey proteinov

Sirotkine beljakovine preprečujejo razgradnjo mišic in pospešijo proces regeneracije. Njihova velika prednost je v tem, da se izredno hitro absorbirajo v telo in imajo hiter prehod v kri, zato so najbolj primerni za jemanje neposredno po treningu. Zelo učinkovito preprečujejo katabolizem in pospešijo obnovo tkiv v telesu. Raziskave so pokazale, da whey proteini pozitivno vplivajo tudi na hujšanje, saj skoraj ne vsebujejo ogljikovih hidratov. Brez slabe vesti si lahko torej privoščite odlične proteine z okusom čokolade ali proteine vanilija. S pomočjo whey proteinov hitreje pridobivamo na mišični masi in poskrbimo za splošno dobro počutje našega telesa. Pri izbiri sirotkinih beljakovin ni omejitev, izberite tisti okus, ki vam najbolj ustreza. Poskrbite le, da jih ne zaužijete preveč, zato se držite navodil za jemanje proteinov.

Trgovina s proteini: https://www.vsi.si/the-nutrition/proteini-trgovina

AMINOKISLINE V PREHRANI

NADOMESTKI OBROKA