Proteini: trgovine - prodaja proteinov sirotke za regeneracijo mišic in zdravje!


Proteini trgovine THE NutritionProteini - trgovine THE Nutrition s proteini in ostalo prehrano za rekreativne in profesionalne športnike lahko najdete po celi Sloveniji. Naša ponudba je pestra in raznolika, vsebuje pa različne izdelke, med katerimi lahko najdete tako proteine kot whey proteine oziroma proteine sirotke ter ostale izdelke, kot so ogljikovi hidrati in maščobe, aminokisline, gainerji in pre-workout proizvodi, proteinske tablice, vitamini itd. Prodaja proteinov in ostalih izdelkov poteka v naši spletni trgovini, kjer lahko v le nekaj preprostih korakih naročite željen izdelek, ali pa v eni izmed naših specializiranih trgovin po Sloveniji. Vas zanima, v kakšni povezavi so proteini in zdravje? Zakaj je dobro uživati proteine za regeneracijo mišic? Želite izvedeti več o pridobivanju mišične mase in oblikovanju popolne postave? Vabljeni, da nas obiščete v naši trgovini ali pa si zanimive vsebine preberite na naši spletni strani!


Zakaj se odločiti za nakup proteinov v naši trgovini?


THE Nutrition tim je ekipa strokovno usposobljenih posameznikov, ki vam lahko veliko povedo tako o proteinih in zdravju, kot tudi o samih izdelki, ki jih prodajamo. Za naše zveste kupce imamo vedno pripravljene atraktivne ugodnosti. Ponujamo vam možnost, da se v eni izmed naših trgovin včlanite v naš THE Nutrition Klub. Članstvo v THE Nutrition Klubu ima za kupca veliko prednosti - od nižjih cen izdelkov do ekskluzivnega dostopa do posebnih akcij in daril. Člani pri vsakem nakupu zbirajo točke zvestobe THE Points, ki se dvakrat letno spremenijo v denar, ki ga lahko zapravite za izdelke po vaši želji. Članstvo z vsemi pravicami nastopi avtomatsko ob prvem nakupu na spletu ali v katerikoli od 13 specializiranih THE Nutrition trgovin po Sloveniji. Če iščete kakovostne proteine za mišično maso in za regeneracijo mišic po napornem treningu, zavijte do najbližje THE Nutrition trgovine, kjer vam bomo z veseljem pomagali izbrati najboljše proteine za vas.


Proteini in zdravje - ne pozabite na regeneracijo mišic po treningu!


Beljakovine oziroma proteini so osnovni gradniki mišičnih tkiv in kot taki igrajo najbolj pomembno vlogo pri izgradnji nove mišične mase in oblikovanju popolne postave. Če so pred časom po proteinskih napitkih in izdelkih posegali samo moški, se danes tudi vse več žensk odloča za jemanje proteinov kot dodatek prehrani. Proteini, namreč, pripomorejo k bolj hitri rasti mišic, prav tako pa so proteini dobri za regeneracijo mišic po napornem treningu. Če želite uspešno pridobivati mišično maso, poskrbite za dovolj visok vnos beljakovin.


Proteini in zdravjeProdaja proteinov v 13 specializiranih trgovinah in v spletni trgovini

Proteini in zdravje so zelo povezani, saj je zadostna količina proteinov izredno pomembna za zdravje vsakega človeka, ne le športnika. Beljakovine so gotovo najbolj nepogrešljivo makro hranilo. Telo jih potrebuje za praktično vse funkcije, ki se odvijajo v zvezi z rastjo in regeneracijo različnih tkiv, zato je nadvse pomembno, da telesu vsak dan zagotovimo vsaj osnovne potrebe po beljakovinah. Več o proteinih in zdravju vam lahko povedo tudi naši zaposleni. Obiščite nas v eni izmed 13 specializiranih THE Nutrition trgovin v Sloveniji ali pa si našo ponudbo oglejte na spletni strani.


Proteini: sirotka in dodatek aminokislin - THE Amino Whey


Naše telo potrebuje proteine in zdravje je vedno na prvem mestu. Proteine lahko najdete v različnih živilih, najbolj pomembno pa je, da izberete kvalitetne beljakovine. Najbolj pomembno merilo posameznega vira beljakovin je njegova biološka vrednost. Najvišjo beljakovinsko vrednost imajo proteini sirotke, sledijo jim jajca, mleko, govedina, soja itd. Sirotka je beljakovinski vir z najvišjo biološko vrednostjo, v naši trgovini pa boste našli proteine THE Amino Whey, najbolj iskane in najbolj prodajane proteine, ki so obogateni z aminokislinami. Razmerje med proteini in aminokislinami v tem izdelku je znanstveno dokazano najboljše za pridobivanje visokokvalitetnih in naravnih beljakovin. Ti proteini so telesu najbolj prijazni in omogočajo tudi najboljše rezultate. Obiščite nas v THE Nutrition trgovini ali pa v spletni trgovini naročite najboljše proteine sirotke za zdravje!

VRSTE AMINOKISLIN

ZA REGENERACIJO PO VADBI