Aminokisline za hujšanje: vaš zaveznik na poti do izgube kilogramov

Aminokisline za hujšanje so varen in preverjen način za uresničitev vašega ideala, ki je lepše in bolj zdravo telo. Prekomerna telesna teža in sedentarni način življenja botrujeta številnim boleznim v modernem času. Vsi se spopadamo s polnimi policami hrane, ki se jim je težko upreti. Včasih tudi s telesno vadbo ne dosežemo želenih učinkov in pogosto brezupno odnehamo. Vendar zdaj skupaj z našimi strokovnjaki, ki vam predstavljajo razne oblike aminokislin za hujšanje, lahko dosežete zastavljene cilje.

aminokisline kot prehransko dopolnilo

S skrbno izbranimi aminokislinami za hujšanje pospešite in okrepite rezultat

Aminokisline so prehransko dopolnilo, ki nam pomagajo dovesti več elementov v naše telo. So namreč osnovne komponente beljakovin in vsaka vrsta aminokislin ima specifično nalogo v našem telesu. Glede na te njihove funkcije jih lahko tudi dodajamo, pri čemer so aminokisline za hujšanje le ena od teh oblik. Če želimo hitro in uspešno shujšati, moramo izbrati pravilne prehranske dodatke. Trud pri prehrani in vadbi maksimalno povečajo tudi aminokisline kot prehransko dopolnilo, saj pomagajo pri izgorevanju maščob. Poznamo pa tudi naravne stimulanse, kot so kofein, guarana in zeleni čaj, ki so topilci maščobe. Pri THE Nutrition smo razvili izdelke, ki temeljijo na teh sestavinah.

Med našo pestro ponudbo aminokislin kot prehranskih dopolnil je aminokislina glutamin

Aminokisline BCAA so pomembne za preprečevanje razgradnje in pospešeno rast mišic in v ponudbi THE Nutrition najdete BCAA v različnih razmerjih. Aminokislina glutamin je tista, ki tvori kar 61 % mišic, saj spodbuja izločanje rasnega hormona, preprečuje razgradnjo in ugodno vpliva na mišično rast. Glutamin dodajamo prek aminokisline v prahu z okusom ali brez, ki jo boste našli v naši ponudbi na spletni strani ali v 10 prodajnih mestih po Sloveniji.

Aminokisline za bodybuilding in večjo rast mišične mase

Mimo so časi, ko je bodybuilding zanimal le navdušence. S širjenjem zavedanja o zdravem načinu življenja in pomenu stalnega dela na svojem telesu tudi zaradi lažje koncentracije in delovne uspešnosti se veča tudi popularnost grajenja telesa. Pri THE Nutrition smo z lastnimi izkušnjami razvili nabor aminokislin za bodybuilding, ki vam pomagajo doseči sanjske rezultate: The Citrulline, The Beast, The No Fusion so le nekateri, ki jih naše zveste stranke in ambasadorji že dobo poznajo. Uporabljajte jih po navodilih ali prebrskajte naš portal za več nasvetov. Prepričali smo že številne, tudi znane športnike in strokovnjake, pridružite se nam tudi vi. Lahko se včlanite v naš klub za dodatne ugodnosti, kot so popusti, sodelovanje na forumih, klepeti in nasveti naše ekipe ter seveda popusti pri nakupu naših izdelkov. Poiščite nas na spletu ali po vsej Sloveniji v eni od naših 10 prodajaln. Prelistajte katero od naših brezplačnih revij in preizkusite naše slastne recepte za kar najbolj učinkovite in zadovoljive rezultate, ne glede na to, ali je vaš cilj izguba kilogramov, pridobivanje dodatnih mišic ali vitalnost.

aminokisline za hujšanje