Delovanje proteinov v človeškem telesu pospešuje mišično rast

Proteini delujejo učinkovito za idealno in hitro presnovo človeškega telesa. Proteini za hujšanje so nizkokalorični in so zato odlični za izoblikovanje popolne postave. Pri prebavljanju proteinov telo porabi veliko več energije kot pri presnovi ogljikovih hidratov, zaradi česar je osebna dnevna poraba kalorij primerno večja. Zanesljiva in kupcu prijazna trgovina s proteini je spletna prodajalna THE Nutrition, ki članom svojega kluba nudi 30% popust na vsak nakup.

THE Nutrition trgovine je mogoče obiskati na več kot 10 lokacijah v Sloveniji, kjer je kupcu profesionalna ekipa vedno na voljo za posvet. Na voljo je raznovrstna izbira proteinov za hujšanje ali za t.i. “gainerje”, ki so namenjeni pridobivanju mišične mase. Strokovnjak lahko glede na kupčeve želje in potrebe predlagal najprimernejši izdelek ali prehranski program.

gainerji ali proteini

Proteini za hujšanje so izvrstni priključek k dietnemu programu

Proteini za hujšanje so istočasno dovolj hranilni za zdravo, odraslo telo, vendar dovolj nizkokalorični, da so idealni za shujševalni prehranski režim. Vsebujejo zelo nizko raven maščob in sladkorja, uporabljajo pa le naravno sladilo Stevia. Kljub temu, da je zasnova namenjena hujšanju, so proteini za popolno postavo dobrega okusa in jih je mogoče kupiti v različnih zabavnih okusih.

Za vsakogar, ki se le s težavo odreče poletnim poslasticam, spletna trgovina THE Nutrition nudi pestro izbiro nizkokaloričnih proteinskih sladoledov. Izdelki so primerni za kupce, ki ne smejo uživati glutena in laktoze. Kokosovo olje zagotovi, da je izdelek popolne kremaste teksture. Poslastica je osnovana na sirotki in lahko ustrezno služi kot nadomestek obroka. Vsebuje kar 4-krat več beljakovin kot običajen sladoled, zaradi česar je proteinski sladoled odličen za malico med intenzivnimi športnimi treningi.

Gainerji dosežejo optimalne rezultate prek beljakovinskih napitkov

Proteinski napitki služijo kot prehranska dopolnila in so odlični za hiter vnos kalorij med treningom. Gainerji, ki se trudijo povišati mišično maso, morajo posebno pozornot posvetiti ustrezni in zadostni prehrani. Kakovostni proteinski napitki na voljo v prodajalnah THE Nutrition ustrezno okrepčajo telo in imunski sistem. Delovanje proteinov v telesu omogoča pospešen razvoj mišic in revitalizacijo mikropoškodb, ki se razvijejo na mišičnem tkivu ob dolgotrajni obremenitvi. Določeni izdelki vsebujejo tudi pospeševalce testosterona in rastnega hormana za optimalno športno vzdržljivost.

Na ponudbi je prav tako izvrstni “Pre-Workout Booster”, ki dvigne telesno energijo in zbistri misli. Zagotovi, da je športnik med delom primerno hidriran. Ob fizičnem naporu telo hitro izgublja telesno tekočino - že po izgubi 2-3% so vidne velike razlike v fizičnih sposobnostih. Dehidracija zniža umsko koncentracijo in lahko privede do pregrevanja telesa ter mišičnih krčev.

Proteini za popolno postavo so odlični za varno izgubo maščobe

Proteini za hujšanje so hitro prebavljivi in so obogateni z minerali in vitaminom C. Predstavljajo hiter vir energije, ki telo okrepča za več ur. Pospešuje prehajanje vode v celice in tako preprečuje dehidracijo v vročih poletnih dneh. Beljakovinski napitki vsebujejo mešanico enostavnih ogljikovih hidratov, ki nudijo telesu dovolj moči za intenzivnejše fizične aktivnosti. Izdelki v spletni prodajalni THE Nutrition vsebujejo zelo nizek glikemični indeks, zaradi česar so odlični za diabetike. Proteini ne povzročijo hitrega poskoka v dvigu inzulina, ampak postopno sproščajo energijo in podaljšajo telesno vzdržljivost.

proteini popolna postava

Trgovina s proteini THE Nutrition nudi produkte za različne tipe telesa

Spletna stran THE Nutrition je uporabniku prijazno urejena. Na voljo so brezplačni priročniki za športno pridobivanje mišične mase oziroma revije, ki nudijo nasvete za zdravo izgubljanje teže. Za zveste člane so na voljo številni popusti. Ogledati si je mogoče tudi spletni forum, kjer si ljudje v podobni situaciji lahko izmenjujejo nasvete ali izkušnje. Spletno stran ureja stalna profesionalna ekipa z mnogo izkušnjami, ki se trudi čim hitreje odgovoriti na različna vprašanja o športni prehrani, medicini športa ter profesionalnega športa. Na voljo so različni zdravi recepti, ki so popolni za hujšanje in prehranjevalni programi, katerim kupec lahko brez težav sledi za najboljše rezultate.

OBIŠČITE SPLETNO TRGOVINO THE NUTRITION