Proteini - trgovine s športno prehrano

Proteini trgovine so specializirane za prehranske dodatke, ki jih ne moremo ali ne uspemo zagotoviti z uravnoteženo prehrano. Pri tem je pomembno, da izberemo tisto, ki nudi širok nabor kvalitetnih izdelkov, ki jim lahko zaupamo. Ena takšnih je gotovo trgovina s proteini The Nutrition, kjer poteka prodaja proteinov in drugih dodatkov iz kontrolirane predelave in zanesljivega porekla. Proteini trgovine The Nutrition nudijo beljakovinske dodatke, proteine za regeneracijo mišic, aminokisline, maščobe, gainerje in ogljikove hidrate, pre-workout izdelke, vitamine in izvlečke ter nadomestke obroka v prahu, gelih in ploščicah, izbirati pa je mogoče tudi med izdelki z nič ali malo kalorijami, ki bodo v veliko pomoč pri izgubljanju teže.

proteini

Povezava med proteini in zdravjem

Proteini in zdravje gredo z roko v roki, saj predstavljajo beljakovine osnovne gradnike prav vseh celic v telesu ter sodelujejo pri izgradnji encimov, hormonov in drugih elementov, pomembnih za celostno zdravje telesa. Proteini in zdravje so povezani na več načinov. Pomagajo nam vzdrževati zdravo telesno težo in stabilizirajo nivo krvnega sladkorja. Proteini pomagajo vzdrževati in povečevati mišično maso, zato so še posebej pomembni za fitneserje, budibuilderje in ostale intenzivne športnike. Podpirajo strukturo kosti in povečujejo absorpcijo pomembnih hranil. Proteini in zdravje pa so povezani tudi v smislu mentalnih sposobnosti. Beljakovine izboljšujejo sposobnost učenja in koncentracije, zmanjšujejo zamegljenost misli ter višajo nivo energije v telesu, kar ne koristi le splošnemu psihofizičnemu stanju, temveč pripomore tudi k boljšem pomnjenju. V kolikor nam proteinov primanjkuje, se lahko po nasvet zatečemo k strokovnjakom v trgovini s proteini.

Proteini, zdravje in hujšanje

Velika napaka številnih ljudi je, da se ob izgubljanju prevelike telesne mase zatečejo v izjemno restriktivne diete, ki vključujejo štetje kalorij in njihovo deprivacijo, medtem ko so strokovnjaki že zdavnaj ugotovili, da so takšne diete dolgoročno neuspešne, ob tem pa tudi škodljive, vodijo v visok krvni sladkor, nizko stopnjo energije, hrepenenje po hrani in slabo voljo. Proteini in zdravje se povezujejo tudi glede primerne telesne teže. Beljakovine vplivajo na hitrejšo prebavo in nam pomagajo kuriti maščobe, ob tem pa nas ohranjajo site dlje časa, tako da lažje zdržimo do naslednjega obroka. O tem, kateri preparati pripomorejo k hitrejšem in uspešnejšem hujšanju, se lahko posvetujete v trgovini s proteini The Nutrition, kjer je na voljo precej dodatkov, ki vam bodo olajšali izgubljanje kalorij.

proteini

VEČ O NAŠEM PROTEIN-SHOPU PREBERITE TUKAJ!

Katere proteine izbrati?

V trgovini s proteini The Nutrition je na voljo več vrst proteinskih dodatkov. Med najboljšimi so gotovo proteini iz sirotke in konopljinih semen. Sirotka je izvrsten vir dobro prebavljivih beljakovin, ki se hitro absorbirajo. Pomagajo pri izgradnji mišic in so tako odlični kot proteini za regeneracijo mišic ter so bogat vir aminokislin. Konoplja je prav tako bogat vir beljakovin, ob tem pa vsebuje tudi veliko vlaknin in omega 3 maščobnih kislin. Katere izbrati je odvisno od vaših potreb, zato se je o tem najbolje posvetovati na »licu mesta« v trgovini s proteini The Nutrition.

Kje najdemo proteini trgovine The Nutrition

Proteini trgovine The Nutrition so dostopne prav vsem na vseh koncih Slovenije ter tudi iz udobja domačega kavča. Današnji tempo nas večkrat utruja in nam težko dovoljuje še dodaten čas za obisk trgovine s proteini. V kolikor ste med njimi, si lahko vso ponudbo The Nutrition ogledate kar na spletu. Spletna stran je pregledna in omogoča izbiro glede na cilj, ki je lahko na primer izguba maščobe, pridobivanje mišične mase, regeneracija ali splošna vitalnost. Izdelke lahko izbirate tudi glede na tipe, na primer proteine (proteine za regeneracijo mišic, proteini iz sirotke, proteini konoplje v prahu idr.), aminokisline, maščobe, OH in gainerje, vitamine in izvlečke, v trgovini s proteini The Nutrition pa so na voljo tudi izdelki glede na obliko oziroma strukturo (na primer ploščice, geli, dodatki v prahu in kapsulah, nadomestki obrokov, napitki idr.). Vsi tisti, ki si v trgovini s proteini želijo tudi nasveta strokovnjakov, pa lahko obiščejo katero izmed prodajaln v Kopru, Ribnici, Ljubljani, Domžalah, Kranju, Celju, Čatežu ob Savi, Celju, naše trgovine s proteini v podravski regiji pa se nahajajo v Slovenski Bistrici, Mariboru in na Ptuju.