Beljakovine za hujšanje izvrstno in hitro pripomorejo k izgubi maščobe

Beljakovine za hujšanje so odlične za hitro, vendar zdravo izgubo odvečnih kilogramov. Stradanje je neučinkovit in izjemno nevaren način izgube teže, zato podjetje THE Nutrition svojim strankam nudi beljakovinske napitke za hujšanje, ki služijo kot nadomestilo za otrok. Beljakovinski napitki narejeni doma so nizkokalorični in tako odlični za dietno prehrano, vendar primerno hranljive vrednosti za zdravo odraslo osebo. THE Nutrition nudi zvestim strankam edinstven 30% popust na vsak nakup.

beljakovine po fitnesu

Beljakovine za hujšanje pomagajo vsakomur preoblikovati telesno obliko

Beljakovine za hujšanje so izvrstni izdelek za olajšanje procesa izgubljanja teže. Priljubljen izdelek spletne trgovine THE Nutrition je nizkokalorično nadomestilo za obrok Diet Meal. Produkt vsebuje proteine in zdrave vlaknine. Priprava beljakovinskega napitka je enostavna - vsakdo ga lahko brez težav naredi doma. Vsoka vsebnost beljakovin zagotovi, da je napitek hranilen in poteši neprije ten občutek lakote, vendar ne vsebuje škodljivih nasičenih maščob in sladkorja, zato je popoln za dieto. Izdelek prav tako ne vsebuje glutena in je primeren za uporabnike, ki imajo celiakijo. Beljakovinski napitek za hujšanje je mogoče dobiti v okusih vanilije ali čokolade. Sladkan je izključno le z naravnih sladilom Stevia.

Beljakovine imajo zelo visok t.i. termični učinek hrane (TEF). Telo porablja veliko energije, da presnovi in predela beljakovine, zaradi česar je dnevna uporaba kalorij višja in hujšanje lažje. Beljakovinski napitek za hujšanje je obogaten je z vitamini in minerali, za optimalni pozitivni učinek na človeško telo. Izbrani vitamini krepijo imunski sistem in pospešijo okrevanje. Telo z boljšim odpornim sistemom je enako boljše v učinkoviti predelavi kalorij.

Beljakovine za športnike za naravno hitrejše oblikovanje mišic

Beljakovinski napitki so izvrstni tudi za športnike. Priprava je enostavna in beljakovinski napitek lahko vsakdo naredi doma. Zaradi tekoče zasnove je užitje hitro in ne zmoti aktivne športne rutine. Redni in izčrpujoč športni režim zahteva ustrezno kalorijsko vsebnost hrane, ki telesu nudi dovolj energije za daljši trening. Beljakovine so hitro prebavljive in energija je hitro sproščena v kri. Brez primerne prehrane telo začne razgrajati zdrave mišice in izniči trud, ki je bil vložen v telovadbo in oblikovanje telesa. Vnos beljakovin je za športnike ključen za razvijanje mišične mase in služi za revitalizacijo telesa po obremenitvi. Napor lahko privede do številnih mikropoškodb mišic, zaradi česar telo potrebuje vnos beljakovin za regeneracijo.

Beljakovinski napitki za hujšanje - primerna oskrba brez maščob

Največjo biološko vrednost beljakovin nudi sirotka, jajca ali mleko. Amino Whey je le eden izmed številnih izdelkov, ki jih nudi THE Nutrition. Osnovo izdelka predstavljajo kvalitetne sirotkine beljakovine, ki so okrepljene z telesu prijaznimi aminokislinami. Sirotka je hitro prebavljiva in ne obremenljuje telesa, zaradi česar je odlična za prehransko dopolnilo po telovadbi. Proizvodu sta dodana hormona kolecistokinin in glukagon-peptid, ki odlično zavirata apetit, saj možganom pošiljata kemične signale, da je telo že sito. Človeško telo za regeneracijo in mišično rast najbolj potrebuje beljakovine po fitnesu.

beljakovinski napitek narejen doma

Beljakovinski napitki narejeni doma so preprosta in hitra odločitev

Za človeško telo je pomembno uživanje zadostne količine vitaminov, mineralov in antioksidantov. Zadeti je potrebno pravo razmerje in ga vzdrževati. THE Nutrition nudi zbirko Isodrink beljakovinskih napitkov. Naredi se jih doma, pridejo pa zapakirani v velikih dolgotrajnih paketih ali priročnih enodnevnih zavitkih. Dopolnjeni so z eletroliki, ki preprečujejo nastanek amoniaka in mlečne kisline, katerih nabiranje posledično vodi do mišične utrujenosti.

Beljakovinski napitki za športnike so namenjeni povečanju zbranosti in energije. Povečajo dotok kisika do mišic in olajšajo hitro, ostro razmišljanje tudi pod fizično težkimi situacijami. Vzdržljivost se poveča, antioksidanti medtem služijo za hitrejšo regeneracijo, saj uničujejo proste radikale. THE Nutritition izdelek Isodrink zagotovi tudi celotno dnevno potrebo po vitaminu C, ki je vitalen za zdrav imunski sistem. Prehransko dopolnilo predstavlja zaradi hitre absorbcije odličen hiter vir energije. Med telovadbo preprečuje dehidracij in pregrevanje telesa, ter omogoča dolgotrajni napor.

PREVERITE PONUDBO NAŠIH IZDELKOV ZA HUJŠANJE